За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
tolis_ni

όσοι από εσάς έχετε αγοράσει αυτή τη κάρτα σας έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα blue screen, artifacts κλπ? σκέφτομαι να την αγοράσω άπλα θέλω τη γνώμη σας!! ευχαριστώ

Потребителско име

1 Отговор

Drazor

Αυτός ο χαμός που είχε γίνει με τα artifact φαινεται να έχει λυθεί, βεβαία δεν μπορείς να γνωρίζεις αν η κάρτα που θα αγοράσεις είναι από τις παλιές η τις πιο καινούριες που έχουν μια μικρή διάφορα στην αρχιτεκτονική της μνήμης για να αποφευχθεί το παραπάνω πρόβλημα. Όπως και να έχει εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή καθώς η τιμή της κάρτας είναι υπερβολικά ψηλά αυτήν την στιγμή. Τον επόμενο μήνα που θα έρθει η Radeon VII στην Ελλάδα θα δεις πτώση έως και 200 ευρώ. Επίσης να ξέρεις ότι το ποσοστό προβληματικών καρτών δεν έχει ξεπεράσει αυτό της προηγούμενης γενιάς, είναι μέσα στα λογικά πλαίσια και όχι κάτι που θα πρέπει να σε κάνει να ανησυχείς.

2 Коментара

tolis_ni

Φίλε Βαγγέλη σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ίσως να περιμένω όπως λες και εσύ απλά κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα γιατί φαντάσου τώρα είμαι με μια hd 7790 1gb δανεική και τα πράγματα είναι δύσκολα.

Drazor

Τίποτα, είμαι με gtx 970 και θέλω να κάνω αυτή την αγορά εδώ και αρκετό καιρό γιατί είμαι σε 1440p 21:9 και η 970 δεν τραβάει, μπορώ να καταλάβω ακριβως τι εννοεις.. Αν αντέχεις να περιμένεις πιστεύω δεν θα το μετανιώσεις. Αν πάλι είσαι ετοιμος για την αγορά, προτείνω αυτή την υλοποίηση (Gaming X TRIO) ακόμα και αν είναι αρκετά τσιμπημένη καθώς έχει μια από τις πιο αξιόπιστες κατασκευές.
Καλές Αγορές :)

Потребителско име