Έχοντας δει πολλά αρνητικά review για κολλήματα, προβλήματα μπαταρίας κλπ, είμαι πάρα πολύ σκεπτικός...εχει αντιμετώπισει κάνεις τέτοια προβλήματα? Είναι πολλά λεφτά για να το ρισκαρω
See in detail the terms of use for the Product Questions
Έχοντας δει πολλά αρνητικά review για κολλήματα, προβλήματα μπαταρίας κλπ, είμαι πάρα πολύ σκεπτικός...εχει αντιμετώπισει κάνεις τέτοια προβλήματα? Είναι πολλά λεφτά για να το ρισκαρω
3 Replies
Και οι δική μου ζεσταινόταν και στο τέλος σταμάτησε να λειτουργεί. Η ΤS SOLUTION, η εταιρία που έχει αναλάβει το service αρνήθηκε με διάφορες δικαιολογίες να με εξυπηρετήσει. Αν και έχει μια σχετικά καλή απόδοση που ίσως να ζήλευαν και ακριβότερες κάμερες παρουσιάζει έντονα προβλήματα και ο αισθητήρας της δεν ανταποκρίνεται καθόλου καλά σε ηλιόλουστες μέρες και ειδικότερα όταν τα πλάνα δεν είναι κοντινά. Στα κοντινά πλάνα είναι πολύ καλή και το ενσωματωμένο μικρόφωνο αποδίδει αρκετά καλά την ανθρώπινη φωνή και κρατάει στ πίσω μέρος τους λοιπούς ήχους από το περιβάλλον.
θα συμφωνήσω για την σωστή κάρτα μνήμης. Εγώ έχω αυτή εδώ: Sandisk Extreme Pro microSDXC 128GB U3 V30 A2 , προτεινόμενη από την ίδια την go pro, κολλήματα ευτυχώς δεν έχω. Η μπαταρία όμως... θα έπρεπε να έχουν εξελίξει το θέμα χωρητικότητας, διάρκειας κλπ πριν βγάλουν τέτοια κάμερα στην αγορά.
Κάτοχος και μεγαλος φαν της best gopro ever Hero4. Πηγα σε Hero7 φέτος το καλοκαίρι. Επαναστατικό stabilize. Θα ηταν άριστη επιλογή, ομως.. Το θεμα με τα κολλήματα ειλικρινά με έχει κάνει να την καταταξω σε κακο μηχάνημα. Επειδή είμαι επαγγελματίας δημιουργός βίντεο με εχει κρεμάσει σε στιγμες που δεν γυρίζουν πίσω και μοναδικά πλανα χαθηκαν απλα επειδή " κόλλησε". ! Συμβαίνει συχνα. Σαν λατρης των θαλάσσιων σπορ επίσης, ειμαι ετοιμος να κανω σκι παταω να γράψει καιιιι "κολησε". Κανω sup βγαινω πανω στον καιρό , πατάω να γράψει καιιι ... Μην γινω κουραστικός. Την εχω ακομη δεν την πούλησα , ουτε την έσπασα αν και θα μπορούσα απτα νευρα μου καποιες φορές. Προσπαθω να ξεχναω τα ελαττώματα της αν και δεν χανει ευκαιρια να μου τα υπενθυμίζει. Σε μεταχειρο ισως αξίζει η αγορά της.