La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
demolutioner

Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς να μου πει,αν ο ιονιστης κ γενικότερα οι ιονιστες, απαλλάσσουν το δωμάτιο από χνούδια??? Επειδή θα φτιάξω ένα PC κ ο πύργος θα είναι ανοιχτός δλδ. Open case! Καί επειδή το δωμάτιο μου πιάνει εύκολα χνούδια, δεν ξέρω γιατί... Αλλά στον μήνα με ενάμιση έχει πιάσει χνούδι στις επιφάνειες! Οπότε θέλω τον ιονιστη να τον βάλω να λειτουργεί δίπλα στο PC, οπότε να απορροφάει κ γενικότερα να διαλύει τα χνούδια! Βέβαια όταν θα τα κλείνω καί τά δύο,θα καλύπτω όλο το γραφείο με νάυλον, αλλά αυτό που θέλω να ξέρω όπως είπα και πριν, είναι όταν θα δουλεύουν αν θα γλιτώσω από τα χνούδια?

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

caboomerGR

bro απλά κλείσε το κουτί του υπολογιστή, φρόντισε να υπάρχει καλή ροή αέρα εσωτερικά στο κουτί σου και να καθαρίζεις τα φίλτρα του κουτιού. Δεν ξέρω τι εννοείς με χνούδια και από που έρχονται (εδώ κολλάει το x-files soundtrack theme), αλλά μην περιμένεις να βγαίνει ένα μαγικό χέρι και να μαζέβει όλα τα χνούδια της ατμόσφαιρας.. Θα βοηθήσει μεν αλλά δεν θα κάνει και θαύματα. Ίσως ήταν καλύτερο για την περίπτωση σου να επενδύσεις σε ένα καλύτερο κουτί για τον υπολογιστή σου και ίσως να βρεις από που έρχονται τα χνούδια :)

Nume de utilizator
skyblue

Καλημέρα θα σε βοηθήσει αυτή η συσκευή να μειώσεις το χνούδι αλλά καλά θα ήταν να κλείσεις το κουτί και να χρησιμοποιήσεις αεραγωγούς με φίλτρα για να μην μπαίνει σκόνη. Και σαν ηλεκτρονικός θα σου έλεγα οτι δεν είναι καθόλου καλό να τραβάς όλη την ακτινοβολία ενός ανοιχτού υπολογιστή.

Nume de utilizator
Software

Καλησπέρα και σε σένα. Αν έχεις κλιματιστικό στο δωμάτιο, αλλάζεις τα φίλτρα ταχτικά και το βάζεις σε λειτουργία ανακύκλωσης αέρα δεν θα δεις καμμία διαφορά. Να μη σου πω ότι με ιονιστή θα σκονίζεται περισσότερο
Δεν ρωτάω γιατί θέλεις ανοιχτό Η/Υ. Γούστα είναι αυτά. Αν όμως έχεις έναν κανονικό πύργο, η καλύτερη λύση είναι να βάλεις στις εισόδους αέρα του Η/Υ κομμάτια φίλτρου απορροφητήρα. Αυτά τα λευκά τα φτηνά. Κόλλησε τα γύρω-γύρω με μπλε ταινία.
Θα έχεις ολοκάθαρο υπολογιστή για χρόνια.
Στην περίπτωση του ανοιχτού πρακτική λύση δεν υπάρχει εκτός από το να τον φυσάς από καιρού εις καιρόν.
Αν απλώς θέλεις να τον αποκαλύπτεις εύκολα και γρήγορα, φτιάξε ένα κουτί με σταθερές ακμές από πηχάκια (μεγαλύτερο από τον πύργο), βάλε γύρω-γύρω φίλτρα από απορροφητήρα και καπάκωσέ τον.

Nume de utilizator