καλησπερα!...τον χρειαζομαι περισσοτερο για ενχρωμες φωτοτυπιες....η ποιοτητα του, ειναι σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο σε ευκρίνεια και χρωμα?.....και αν ειναι οικονομικος και στης ενχρωμες εκτυπωσης???............ ευχαριστω!!!!!
See in detail the terms of use for the Product Questions
καλησπερα!...τον χρειαζομαι περισσοτερο για ενχρωμες φωτοτυπιες....η ποιοτητα του, ειναι σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο σε ευκρίνεια και χρωμα?.....και αν ειναι οικονομικος και στης ενχρωμες εκτυπωσης???............ ευχαριστω!!!!!
2 Replies
Αγαπητέ, εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τα σημαντικά για μένα είναι ότι μπορώ να εκτυπώσω από κάθε συσκευή στο σπίτι (λόγω του ότι είναι wi Fi ο εκτυπωτής) και επίσης η μεγάλη διάρκεια των μελανιών που έχει τα οποία είναι σε υγρή μορφή. Η ποιότητα εκτύπωσης ( για τις δικές μου ανάγκες που δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος) είναι εξαιρετική.
δεν έχω μέτρο σύγκρισης, δεν είχα παρόμοιο εκτυπωτή έως τώρα, μόνο inkjet deskjet HP.
θεωρώ ότι είναι ικανοποιητικό το επίπεδό του αλλά περίμενα περισσότερα. δεν έχει τέλεια ευκρίνεια στις φωτοτυπίες και περίμενα να είναι ακόμα πιο οικονομικό. το μαύρο τελειώνει πιο γρήγορα και για αυτό δίνει 2 συσκευασίες μέσα στο κουτί. γενικά είναι οκ αλλά μέχρι εκεί.
1 Comment
σας ευχαριστω πολυ!!