За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
kostas.tiropolis

Καλησπέρα. Πήρα κι εγώ τον qualis 20L και μετά από ένα 3μηνο χρήσης παρατηρώ το εξής. Η υγρασία πέφτει μέχρι και στο 35% αλλά και μετά από ώρες που είναι κλειστός, όταν τον ξανανοίγω μου δείχνει ότι ξεκινάει πάλι από χαμηλά ποσοστά, 40-50%. Επίσης, το δοχείο νερού γεμίζει πολύ αργά. Μπορεί να γεμίσει και μετά από 5-6 μέρες. Μιλάω για τώρα, χειμώνα εποχή και με σπίτι που κάθε μέρα μένει ανοιχτό κάμποσες ώρες για να αεριζεται. Τι μπορεί να συμβαίνει? Το πιο σωστό είναι να μην έχω υγρασία. Τι κόλπα μου προτείνετε για να τον τεστάρω? Να τον δοκιμάσω στο μπάνιο μετά από ζεστό ντους? Ευχαριστώ...

Потребителско име

2 Отговора

dhiotelli

Κατι αναλογο συμβαινει και σε μενα !!! Τον πηρα 20/01/2025 μεχρι στις 04/02/22025 δουλευε κανονικα και μαζευα σχεδον ενα δοχειο νερο την ημερα ...Μετα αρχισαν τα βοριαδακια ,,,κρυωσε ο καιρος και η θερμοκρασια δωματιου ειναι περιπου 12 βαθμους (χωριςς θερμανση) ...Ο αφυγραντηρας απο τοτε δειχνει γυρω στους 50 υγρασια ...το χρωμα του ειναι σχεδον παντα μπλε ...και δεν μαζευει σχεδον καθολου νερο....Βαζω κλιματιστικο ...παει η θερμοκρασια δωματιου στους 20 βαθμ... αλλα και παλι ο αφυγραντηρας δειχνει 45-50 % υγρασια ... χρωμα μπλε ..και νερο δεν μαζευει σχεδον καθολου...Να υποθεσω οτι δεν εχει υγρασια λογω του καιρου...?? Να υποθεσω οτι χαλασε κατι σε 2 εβδομαδες ??? Συμβαινει σε αλλους ??? Καθε βοηθεια δεκτη !!!!Ευχαριστω

1 Коментар

molivos

Τελικα δεν υπηρχε προβλημα ...καθ οτι απλα η υγρασια στο σπιτι ,λογω μεταβολης του καιρου ηταν πολυ χαμηλή...Οταν γυρισε νοτιας ...και πιασανε οι βροχουλες ξαναχτυπησαμε 70-75αρια ...και ο αφυγραντηρας ...ξαναεπιασε δουλεια .. :-)

Потребителско име
THodoris_Gourzis

Καλησπέρα. Αγοράστε ένα οικονομικό υγρασιομετρο για να το τεστάρετε.

Потребителско име