Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
samosakis

Καλησπέρα σας. Είμαι ανάμεσα στο "Συσκευή Shiatsu Μασάζ Λαιμού 8452 Neck Massager" , το "Συσκευή Μασάζ για τον Αυχένα Songen Massage Shawl" και το ¨Συσκευή Μασάζ για τον Αυχένα Shiatsu CTK-CHM-8088" αλλά δεν εντοπίζω αισθητές διαφορές μεταξύ των τριών για να καταλάβω ποιο να επιλέξω. Είναι κάποιος που έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη;

Η αλήθεια είναι πως είμαι διατεθειμένος να ανέβω οικονομικά αλλά τα προϊόντα που βρίσκω και κοστίζουν περισσότερο, δεν έχουν κάποιες κριτικές για να καταλάβω αν είναι αξιόλογα. Έχει κάποιος σας κάποια άλλη πρόταση; Θα προτιμούσα να είναι wireless αλλά επίσης δεν βλέπω κάποιο από αυτά να είναι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Benutzername

3 Antworten

Rina_L_

Προσωπική μου άποψη να ξεκινήσεις με το φθηνότερο προϊόν από τα 2. Γιατί υπάρχουν διάφοροι τύποι και αν αυτός δεν σε καλύπτει, είναι κρίμα να χάσεις χρήματα για μικρές διαφορές. Wireless δεν έχω δει να κυκλοφορούν και αν υπάρχουν, σαφώς θα έχουν χαμηλότερη απόδοση από αυτούς που το τροφοδοτικό είναι κατευθείαν στην πρίζα και άρα το μοτέρ παίρνει άμεσα και περισσότερο ρεύμα.

Benutzername
Benutzername
Tsoff

Καλησπέρα..
Εγώ πήρα το sangu λόγω χρώματος γιατί το έχω συνέχεια εκτεθειμένο και μου άρεσε περισσότερο... Τελικά το χρησιμοποίησα λίγες φορές κ τώρα δεν το χρησιμοποιώ καθόλου...
Πραγματικά τώρα αν ήξερα θα έπαιρνα το πιο φτηνό θα έβλεπα αν μου αρέσει και αν δεν ήταν ανθεκτικό θα έπαιρνα το sangu. μπορεί να σου κρατήσει και να μην χρειαστεί να αλλάξεις. Όσον αφορά την αποδοτικοτητα δεν νομίζω να έχουν τεράστιες διάφορες.

Benutzername