Καλησπέρα σας,
Αγόρασα τα ηχεία και νιώθω ότι ακούω πολύ λίγο τα μπάσα ... Να σημειωθεί ότι έχω σαλόνι 100τμ
Έχετε αντίστοιχο πρόβλημα ?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα σας,
Αγόρασα τα ηχεία και νιώθω ότι ακούω πολύ λίγο τα μπάσα ... Να σημειωθεί ότι έχω σαλόνι 100τμ
Έχετε αντίστοιχο πρόβλημα ?
3 Replies
η πηγη που εχεις και ο ενισχυτης σου τους δινουν τον ηχο που θα ακουσεις εαν δεν ειναι καλα δεν θα εχεις καλο ηχο. τα ηχεια ειναι πολυ καλα οπως βλεπεις στα σχολια.
Σε καμια περιπτωση τα ηχεια αυτα να εχουν χαμηλα μπασα ...αρα οπως απαντησε και ο αλλος ψαξε να βρεις το προβλημα...
Κοίτα μπορούν να υπάρχουν πολλοί παράγοντες.
Μήπως τα έχεις σε κάποιον ενισχυτή με equalizer και το μπάσο έιναι ρυθμισμένο κάτο?
Μήπως τα ηχεία είναι μπουκομένα και να έχει κάτι που να τα εμποδίζει?
μήπως έχεις κανένα τεράστιο χαλί απλομένο στο πάτωμα?
Μήπως είσαι πολύ μακριά απο τα ηχεία
Μήπως τελικά το σαλόνι σου είναι πολύ μεγάλο για αυτά τα ηχεία
Πάντως το πρόβλημα που θα έπαιρνε τους λιγότερους ψήφους είναι να είναι ελαττωματικά τα ηχεία!
Η μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα ο ενισχυτής και να είναι γερασμένοι οι πυκνωτές οπότε να δίνουν λίγα μπάσα
4 Comments
Καλημέρα,
Ο ενισχυτής που αγόρασα είναι καινούργιος είναι το μοντέλο denon avr-x2700h dab.
Τον έβαλα σε λειτουργία stereo mode.
Ευχαριστώ πολύ
χωρις subwoofer δεν κανεις τιποτα φιλε μου,,,,,απλα μολις τα πηρα τα κοτσαρα χωρις sub καμια σχεση,,,στεγνα πολυ,,,
Καλημέρα, βρες έναν στερεοφωνικό ενισχυτή να τα συνδέσεις για δοκιμή..
Έχω τα ίδια ηχεία. Στην αρχή τα έπαιζα με έναν Yamaha rx-497
Και πρόσφατα αγόρασα έναν παλιό rotel στέρεο ενισχυτή... Τα έχω μόνο για μουσική εγώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση των ηχείων