Την εχω σε κουτι Cougar Panzer Max, μονιμως idle 59°C, σε παρα πολυ απετιτικα games, οπως το Metro Exodus, το πολυ να φτασει 73-74°C. Σε idle ειναι τοσο ψηλα, γιατι τα ανεμιστιρακια της καρτας ειναι απενεργοποιημενα και παιρνουν μπροστα, μετα τους 60°C . Μιχάλης Μ 2019-03-21Verified purchase
Φίλε μου σε πλήρη αδράνεια πόσο έχει ; Ωπ με συγχωρείς δεν το διάβασα καλά έχει 59 σε πλήρη αδράνεια ; :O Mechanical Engineer 2019-03-22
Ναι. Ετσι ειναι σχεδιασμενη και αυτη και πολλες αλλες RTX απο την Gigabyte κτλπα... Τις σχεδιαζουν ετσι, ουτως ωστε να μην χρειαζοντε τα fan να δουλευουν καθολου και περνουν μπροστα μονο οταν παιζεις απτετιτικα games. Τα fans περνουν μπροστα μετα τους 60°C, για αυτο ειναι idle 55-59 μονο με θερμικη παστα/heat pipes, εντελως αθορυβες. Μιχάλης Μ 2019-03-23Verified purchase
Το γνωρίζω αυτό που γίνεται με τα ανεμιστηρακια και την θερμοκρασία απλά μου φάνηκε αρκετά ψιλή για αδρανειακή ;) Mechanical Engineer 2019-03-24
3 Comments
Φίλε μου σε πλήρη αδράνεια πόσο έχει ; Ωπ με συγχωρείς δεν το διάβασα καλά έχει 59 σε πλήρη αδράνεια ; :O
Ναι. Ετσι ειναι σχεδιασμενη και αυτη και πολλες αλλες RTX απο την Gigabyte κτλπα...
Τις σχεδιαζουν ετσι, ουτως ωστε να μην χρειαζοντε τα fan να δουλευουν καθολου και περνουν μπροστα μονο οταν παιζεις απτετιτικα games.
Τα fans περνουν μπροστα μετα τους 60°C, για αυτο ειναι idle 55-59 μονο με θερμικη παστα/heat pipes, εντελως αθορυβες.
Το γνωρίζω αυτό που γίνεται με τα ανεμιστηρακια και την θερμοκρασία απλά μου φάνηκε αρκετά ψιλή για αδρανειακή ;)