За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
.Alex_

Πρώτα από όλα θα ήθελα να ξέρω αν γίνετε να την κάνω overclock , θα ηθελα επισης να μάθω άμα μπορούσα να χρησιμοποιήσω δυο οθόνες την ίδια στιγμή ενω χρησιμοποιώ αυτην την κάρτα γραφικών τέλος θα 'θελα να μάθω με πόσα fps μπορεί να παίξει γενικά παιχνίδια του 2017-18-19 και της θερμοκρασίες της αλλα και τον πόσο θόρυβο κάνει.

Потребителско име

1 Отговор

Giannis_Petridis17

για τον θόρυβο και για τις θερμοκρασίες δεν μπορώ να σου απαντησω καθώς δεν την έχω.Ναι μπορεις να την κάνεις overclock με κάποιο overclocking πρόγραμμα όπως το msi afterburner η το gigabyte aorus engine.Αναλογα με τον επεξεργαστή σου θα τρέχει και σωστά στα παιχνίδια.Παντως έχει πολύ καλές επιδόσεις και παίζει τα ακόλουθα παιχνίδια με ryzen 7 2700X με τα εξής fps:
Fortnite epic 170-200fps 1080p Pubg very high 90-120fps 1080p
Csgo very high 300-400fps 1080p

2 Коментара

.Alex_

Ευχαριστώ πολύ φίλε λοιπό ν εγώ τώρα εχω στην κατοχή μου μια Gigabyte GeForce 1050 4gb Gaming με επεξεργαστή intel core i7 7700k την καρτα γραφικών μου την εχω κάνει είδη overclock και έτσι ειπα να κάνω μια αναβάθμιση και να δώσω την παλια μου καρτα γραφικών σε εναν φίλο επίσης θα ήθελα ν αξερω αμα μπορει να παιξει 4κ στα περισσότερα παιχνίδια κια αμα γίνεται να μου δωσεις/τε πληροφορίες για την Gigabyte GeForce 2060 6gb αμα μέχρι και αυτή μπορεί να παίξει 4κ ευχαριστω πολυ και παλι για την βοήθεια κια τον χρόνο που ξοδεψες

Giannis_Petridis17

Η. 2060 της gigabyte έχει τρία μοντέλα:
Το gaming oc, to windforce oc και το απλό oc.Θα μπορείς να παίζεις σε 4k αλλά με χειρότερες επιδόσεις από ότι με την 2070 περίπου 10 με 15 fps.Ο επεξεργαστής σου είναι πολύ δυνατός και με σου προτείνω αν διαθέτεις τα χρήματα να αγοράσεις την 2070 της gigabyte. Η 2070 εχει 13% καλύτερες επιδόσεις από την 2060.

Потребителско име