Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dimitris_Kioseloglou

Θέλω να την δουλέψω σε κλειστό υπόγειο ίσα για να ανοίξει την γκαραζόπορτα σε περίπτωση διακοπής και μετά να τροφοδοτήσει την αντλία ομβρίων. Από που είναι η εξαγωγή των καυσαερίων και μπορώ να του βάλω σωλήνα για εγαγωγή; Πιστεύεις άν δουλέψει για 5 λεπτα σε υπόγειο κλειστό (60m2) θα είναι πρόβλημα το καυσαέριο;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

vagkitsios

Η Εξαγωγή είναι στο πλάι και φαντάζομαι ότι μπορείς να βάλεις κάποια σωλήνα, η οποία θα πρότεινα να είναι μικρού μήκους. Για 5 λεπτά χρήσης σε κλειστό γκαράζ χωρίς χρήση κάποιου ανεμιστήρα νομίζω είναι οριακά και η μυρωδιά θα είναι έντονη.

1 Σχόλιο

kostastnt-2017

Καλησπέρα,οι γεννήτριες δεν πρέπει ποτέ να δουλεύουν σε κληστό χόρω, παράγουν μονοξειδίο του άνθρακα !! ,το οποίο είναι δηλητήριο! , είναι άοσμο και δεν μπορούμε να το δούμε.
Στο εμπόριο υπάρχουν ειδικές σωλήνες επέκτασης με βεντιλατέρ , της χρισημοποιούν και τα συνεργεία αυτοκινήτων .
Αλλά ποτέ σε κληστό χόρω, ακόμη και με ανοιχτή πόρτα. Σε περίπτωση που με δική σου ευθύνη το κάνεις, μπορείς να προμηθευτείς απο το εμπόριο ανιχνευτή μονοξειδίου , ο οποίος μπένει στην οροφή και σφυρίζει σε περίπτωση που ανιχνεύει μονοξειδίο.

Όνομα χρήστη