παιδια αγορασα προσφατα το samsung galaxy ace 2 το οποιο ηταν απο μονο του ανβαθμιζμενο σε android jelly bean χωρις να κανω τιποτα και κολλαει λιγο μπορω να επιστρεψω στο android gingebeard με καπιον τροπο???
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
παιδια αγορασα προσφατα το samsung galaxy ace 2 το οποιο ηταν απο μονο του ανβαθμιζμενο σε android jelly bean χωρις να κανω τιποτα και κολλαει λιγο μπορω να επιστρεψω στο android gingebeard με καπιον τροπο???
2 Απαντήσεις
Θα σου προτεινα να το πας σε καποιο εξουσιοδοτημενο Service εφοσον το κινητο ειναι εντος εγγυησης και να ζητησεις να στο φτιαξουν ο,τι και αν ειναι αυτο που δεν δουλευει καλα. Η λυση που σου προταθηκε απο τον mojito0 λογικα θα δουλεψει μιας και προερχεται απο ενα φορουμ και ισως να κανεις αυτο που θες, αν ομως κατι παει στραβα θα "χασεις" το κινητο σου και μετα θα μπλεξεις με διαφιλονοκιες σχετικες με την εγγυηση.
Κατεβαζεις αυτα τα τρια και ακολου8εις τα εξεις βηματα (Αφου βεβαια το κινητο εχει τουλαχιστον 60-70% μπαταρια.)
1. Κλεινεις τηλ, και πατας: Volume Down+Μεσαιο κουμπι+Power on.
2.θα σε βγαλει σε ενα μενου με ενα κιτρινο τριγωνο, τοτε πατα το Volume Up και συνεδεσε τηλεφωνο με το PC μεσω του USB.
3. Κανε extract οδιν και firmware
4. Ανοιξε οδιν, βαλε το .Pit, CSC, και PDA αρχεια ΑΠΟ ΤΟ FIRMWARE οπως εδω 5. Πατα Σταρτ και δωστου 5 λεπτακια.
Εξτρα βημα, εαν το Οδιν δεν ανυχνευει το κινιτο σου και δεν ξεκιναει οταν πατας Σταρτ τοτε κατεβασε τα Drivers Και επανελαβε την διαδικασια απο το βημα 4.
5 Σχόλια
Απορια: Αν κανει ολα αυτα ο κατοχος του κινητου θα εχει εγγυηση το κινητο του; αν μεινει στη "μεση" αυτης της διαδικασιας ή αν κολαει και μετα τη διαδικασια το κινητο του θα μπορει να το παει σε επισημο service για δωρεαν επισκευη;
ειναι σιγουρο φιλε μου?γιατι το κινητο το εχω λιγοτερο απο 1 μηνα και φοβαμαι μην μου μπρικαρει επισης εμενα ειναι με nfc μοπω και παλι ν ατο κανω ετσι?
Οχι δεν χανεις εγγυηση επειδη ειναι official firmware.Το firmware που σου εδωσα ειναι ρωσσικο και χωρις NFC,αφου το κανεις τα βηματα κατεβασε το firmware που θες απο sammobile.com/firmwares/ και κανε την ιδια διαδικασια αλλα αυτην την φορα χωρις το PIT αρχειο
Ναι και αν του μεινει με τον αμπραμοβιτς στα χερια; τι θα πει στο service; μαθαινα ξενες γλωσσες; :) Εξαιρετικες οι οδηγιες που εδωσες (για αυτο πηρες και την ψηφο μου!) ομως πρεπει να ξερει οτι εφοσον βαζει κατι μη εξουσιοδοτημενο η κανει καποια "ενεργεια" μη προβλεπομενη η εγγυηση ΧΑΝΕΤΑΙ.
1 Σχόλιο
Έχει δίκιο ο Donald καλύτερα πήγαινε το ή στην αντιπροσωπία ή από κει που το πήρες γτ αν δε ξέρεις πως να το φτιάξεις και του κανεις μεγαλύτερη ζημια μετά θα χεις θεμα με την εγγυηση