Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Brozla

Αυτό που λένε στα review πως είναι για ανθρώπους με μικρά χέρια ισχύει?
Διότι όλοι μου λένε πως είναι πολυ ποιο μικρό από το g403 όπου χρησιμοποιουσα για 2+ χρόνια και πως καλυτερα να πάρω το ίδιο σε ασύρματο παρά το pro.( δεν είναι πως εχω τεράστια χέρια απλα λίγο ποιο μεγάλα από το μέσο όρο)

Benutzername

2 Antworten

GeorgePlat

Φυσικα και ειναι μικροτερο απο το g403. Πανε δες κανενα βιντεο να δεις τις διαστασεις σε ενα αλλο χερι και να το εκτιμησεις με το δικο σου

Benutzername
Oldschool

Το ποντίκι είναι μικρό και άβολο διότι έχει τεράστια "κούρβα" με αποτέλεσμα να πιέζει το χέρι η στάση αυτή.
Εάν παίζεις Palm Grip, είναι για μικρά χέρια. Εάν παίζεις Finger / Claw, είναι για μέτρια προς μικρά. Εάν το 403 σε βόλεψε, πας σε αυτό. Δεν θα βγεις χαμένος. Καλύτερα να έχεις αυτό που σε βολεύει και όχι αυτό που σου προτείνουν. Εάν θές να πας σε Wireless High End, το G Pro δεν είναι κακό σίγουρα αλλά θα σου έλεγα να δεις και το Razer Viper Ultimate. Ίδια λογική, πιο κοντό (η κούρβα που έλεγα), πιο ελαφρύ (το G Pro είναι αρκετά βαρύ για το μέγεθος του), περισσότερα Extras (Charging Dock πχ, καλύτερο καλώδιο σε περίπτωση που παίζεις όσο φορτίζεις ) κι άλλα. Δες ποιο σου αρέσει και ποιο θα σε βολέψει .

2 Kommentare

Brozla

Με Palm grip παίζω απλά από ότι είδα σε κάποια review δεν είναι και τεράστια η διαφορά από το 403 όσο αναφορά το μέγεθος απλά έχω ακουσει γενικά πολλα παράπονα. Για το razer δεν μ πολυ αρέσει γενικός η razer . Έχω πολυ καιρό που σκέφτομαι για ποιο από τα δυο να πάρω και πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω, έλεγα να κάνω την αλλαγή και να πάω στο pro απλά << φοβάμαι >> μην δεν με βολεύει τελικά Σε ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια

Benutzername