Κυρία Magda1974 ενδιαφέρομαι κ εγώ να αγοράσω φέτος την συγκεκριμένη κουζίνα στα black friday. Μπορείτε να μου πείτε απο πιο κατάστημα την πήρατε στη τιμή που λέτε? Κ εάν είστε ευχαριστημένη μετά απο ένα χρόνο χρήσης?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Κυρία Magda1974 ενδιαφέρομαι κ εγώ να αγοράσω φέτος την συγκεκριμένη κουζίνα στα black friday. Μπορείτε να μου πείτε απο πιο κατάστημα την πήρατε στη τιμή που λέτε? Κ εάν είστε ευχαριστημένη μετά απο ένα χρόνο χρήσης?
1 Reply
Νωρίς το είδα !! Συγνώμη δεν είδα τις ειδοποιήσεις ...
Δεν ξέρω τι κάνατε αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη .. ψήνει τέλεια σε όλα τα προγράμματα .. Επίσης το σύστημα ατμού που έχει ψήνει απίθανα !! Όλοι έχουν πάθει πλάκα με το ψήσιμο πχ ψήνω σολωμό και απέξω είναι τραγανός και μέσα ζουμερός !
Η πυρόλυση επίσης είναι εξαιρετική και μου έκανε την ζωή εύκολη .. δεν καθαρίζω πλέον !
Η τιμή είχε βγει για μια μέρα μου ήρθε ειδοποίηση από το skroutz και την έκλεισα αμέσως !
4 Comments
Καλησπέρα. Τελικά την πήρα, βέβαια όχι σε αυτήν την τιμή! Δεν την έχω χρησιμοποιήσει αρκετά ακόμα, για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Προς το παρόν όμως είναι ευχαριστημένη. Το μόνο θέμα που έχω, δεν μπορώ να καθαρίσω τα μάτια. Οπότε μαγειρεύω, εμφανίζονται κάτι σαν λεκέδες κ δεν καθαρίζουν. Πώς τα καθαρίζεται εσείς?
Καλησπέρα ! Τα μάτια είναι ένα θέμα .. και εγώ το έχω .. απλά χρησιμοποιώ μια κρέμα ειδική για εστίες και την ξύστρα για κεραμικές εστίες και καθαρίζουν !!
Μπορείτε να μου πείτε ποια κρέμα. Έχω πάρει αρκετά προϊόντα, αλλά δεν βοήθησαν.
Χρησιμοποιώ ένα προϊόν της amway (το οποίο το είχα παραγγείλει από μια ντίλερ και είναι εκπληκτικό προϊόν )για τα λίπη ..το αφήνω κανένα 5 λεπτό πάνω στις εστίες και το κάνω με την ξύστρα ! Αυτό το χρησιμοποιώ επίσης και για το τζαμί της κουζίνας! Θέλω να δοκιμάσω και την κρέμα της berill γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια ! Στο τέλος την περνάω με το γαυλιστικό εστιών για Dr beckmann ! .Πιστεύω να σε βοήθησα.