Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
billmcpe

θα μπορεσω να κανω την εγκατασταση μονος μου σε πεζο 106; η αλλαγη που λετε για να κραταει τους σταθμους τι χρειαζεται; ευχαριστω εκ των προτερων

Benutzername

4 Antworten

Benutzername
Benutzername
dimikel5

Κ εγώ είχα το ίδιο περίβλημα σε Skoda Fabia. Μου το έφτιαξε κάποιος γνώστης, όχι εξειδικευμένος, κ πλέον όλα τέλεια.

Benutzername
I.mkree

Ενδέχεται εώς και να ειναι plug & play. H DIN standard καλωδίωση για τα οχήματα ειναι εδω:
https://en.wikipedia.org/wiki/Connectors_for_car_audio#/media/File:ISO_10487_connector_pinout.svg
Αν τώρα κάποιος προηγουμενος ηλεκτρολόγος εχει κόψει τα καλώδια, ενας ηλεκτρολόγος θα πρέπει να βρει τις γραμμές και να τις συνδέσει στις παρεχόμενες με το OSIO φίσες.
Κάποια οχήματα εχουν αντιστρεμμένες τις γραμμές τροφοδοσίας +12V battery_standby και +12V power input. To OSIO εχει μέσα φισες DIN για μεγάφωνα και τροφοδοσίες με ελεύθερα καλώδια, οπότε θεωρητικά το μόνο που χρειάζεσαι ειναι.. θερμοσυστελλόμενα ή μονωτική ταινία, κεραία στο αμάξι και μεγάφωνα. Και ενα πολυμετρο για να βεβαιωθείς οτι η υπάρχουσα καλωδίωση δουλεύει.

Benutzername