Επίσης μαζί με το φίλτρο έχει και το πρώτο ανταλλακτικό ή υπάρχει μόνο το φίλτρο και πρέπει να πάρεις και ανταλλακτικό έξτρα
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Επίσης μαζί με το φίλτρο έχει και το πρώτο ανταλλακτικό ή υπάρχει μόνο το φίλτρο και πρέπει να πάρεις και ανταλλακτικό έξτρα
4 Отговора
Και τι ανταλλακτικό είναι γιατί δεν λέει κεραμικό τόσα micro & το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί φυσικά αλλαγή, αλλά πες τι μου προτείνετε? Εχει άλλο φίλτρο πχ εγώ δεν θέλω τα φίλτρα με πεπιεσμένο βαμβάκι που το εχει βαφτίσει ο καθένας με 1 όνομα για να βγάλει 5ρο δεκάρες
Περιέχει μέσα ένα φίλτρο ώστε να το τοποθετήσεις και να έχεις άμεσα φιλτραρισμένο νερό .
Ένα που μπαίνει επιτόπου στο προϊόν .
Όταν λέμε ανταλλακτικό δε σημαίνει πως εμπεριέχει ένα μέσα ήδη, συν ένα έξτρα; Τέλος πάντων έχει ένα ή φίλτρα μόλις το αγοράσω; Η ερώτηση είναι φαίνεται εταιρική για να έρθει εταιρική απάντηση φλου επίσης.
1 Коментар
Εχει 1 φίλτρο νερού όταν το αγοράσεις & νομίζω ότι είδα μία προσφορά που σου δίνουν 1 με το φίλτρο + 1 για αλλαγή, απλά ανεβαίνει η τιμή & είναι λογικό. Το θέμα είναι ότι δεν έχει πληροφορίες για το τι φίλτρο είναι αυτό, λέει 1 φίλτρο άνθρακα όταν όλα τα φίλτρα έχουν άνθρακα νομίζω μέσα κεραμικό ή όχι έχει άνθρακα. Εγώ πχ θέλω κεραμικό δεν είναι αναλυτική η διαφήμιση- περίληψη-χαρακτηριστικά.