What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
nikoletou

Απ όσο καταλαβαίνω πρέπει να είναι μόνιμα ανοιχτός για να έχεις άμεσα νερό και να μη περιμένεις για ώρα να ζεσταθεί.. Ναι όμως τι γίνεται με τις καταναλώσεις στη περίπτωση αυτή; Είναι οικονομικός;

Username

1 Reply

NIKOS_Nikolaki7833

Εγω τον πηρα περιπου πριν 7 χρονια .Κανει 10% οικονομια αλλα πρεπει να ειναι συνεχεια ανοικτος. Αυτος ειναι ο τροπος λειτουργιας για οσους δεν το ξερουν. Με τον τροπο αυτο θα εχετε παντα ζεστο νερο ακομη και αν κανουν και 2 ατομα μπανιο στην σειρα. Ολα καλα μεχρι τα 5 χρονια μεχρι που αρχισε να χανει νερα απο την αντισταση και μου εκαψε τον θερμοστατη ο οποιος ειχε 35 ευρω και κατοπιν παραγγελιας απο ιταλια γιατι η Αριστον στην θεσσαλονικη δεν τον ειχε. επειδη εχω γνωση σαν υδραυλικος και ηλεκτρονικος κατηργησα τον ηλεκτρονικο θερμοστατη που ειχε και εβαλα εναν κλασικο θερμοστατη αποστασεως. Ολα καλα μεχρι τωρα που τελικα τρυπησε το θερμοσιφωνο και αρχισε να βγαζει νερο και απο τα αυτια. Σημερα ψαχνω για αλλο. πολυ καλη η τεχνολογια της Αριστον αλλα απο αντοχη μαπα.Αυτα.

1 Comment

mpistas

Καλημέρα μια ερώτηση τον έχω 3 χρόνια ζήτημα να έχει ανάψει 20 φορές λόγο εξοχικού και τώρα πού πήγα να τον ανάψω μόλις ξεκινήσει μετά από 2 λεπτά σταματάει και αναβοσβήνουν όλα τα λαμπάκια ξέρεις τι γίνεται

Username