Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
nikosxalk1989

καλησπέρα οποίος μπορεί να με βοηθήσει.. πήρα 2 deco m4 το ενα το σύνδεσα στο Ρούτερ στο δεύτερο όροφο και το αλλο στο κάτω όροφο όπου μένω.. εχω συνδέσει κάμερες κτλ τηλεόραση από πιο Ρούτερ τωρα εγω παίρνω σημα;;τι ρυθμίσεις πρέπει να κανω ποιος θα μ εξηγήσει

Benutzername

2 Antworten

nikosxalk1989

καλησπέρα και σε ευχαριστώ που μ απάντησες.. αυτό που λένε για access point ρύθμιση κτλ;;;περιαγωγή;;ειμαι άσχετος το κατάλαβες πιστεύω..εγω το deco στον κστω όροφο που είμαι το εχω ονομάσει κεντρικό..το κεντρικό ειναι το πανω;;για να καταλάβω δηλαδή με λίγα λόγια παίρνω ίντερνετ απο αυτό που εχω στο κατω όροφο σωστα;;

Benutzername
vagman_tech

Καλησπέρα. Τι ρυθμίσεις θέλεις να κάνεις ακριβώς; Εννοώ ποιο είναι το πρόβλημα εφόσον τα σύνδεσες όλα και παίζουν ; Εσύ παίρνεις σήμα απο τα Deco τα οποία παίρνουν απο το router στον πάνω όροφο, απο αυτά που αναφέρεις αν κατάλαβα σωστά.

3 Kommentare

nikosxalk1989

καλησπέρα και σε ευχαριστώ που μ απάντησες.. αυτό που λένε για access point ρύθμιση κτλ;;;περιαγωγή;;ειμαι άσχετος το κατάλαβες πιστεύω..εγω το deco στον κστω όροφο που είμαι το εχω ονομάσει κεντρικό..το κεντρικό ειναι το πανω;;για να καταλάβω δηλαδή με λίγα λόγια παίρνω ίντερνετ απο αυτό που εχω στο κατω όροφο σωστα;;

vagman_tech

Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να πας στα δίκτυα και αν δεις το όνομα. Αν λέει TP-Link Deco ή κάτι παρόμοιο ξέρεις σε ποιο είσαι. Μετά μπορείς να κάνεις και ενα speedtest https://www.speedtest.net/ και δεις τι ταχυτητα πιανεις ίσως σου δώσει αυτό μια πρώτη εικόνα της εμβέλειας του Acces Point. Αν δεν βγάλεις πάλι άκρη καλύτερα επικοινώνησε με κάποιον IT/Τεχνικό δικτύων να έρθει να ελέγξει την συνδεσμολογία και να σου κάνει περαιτέρω παραπετροποιήσεις στο δίκτυο για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Benutzername