Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη

6 Σχόλια

me_lene_mariam

απο ελληνικη εταιρεια σωθηκες και αν δεις τις αξιολογησεις χρηστων λενε πως ειναι πολυ αργο λογο του επεξεργαστη του (65οMHz)Και η σχεδιαση του δεν θα ειναι η καλυτερη.To Lumia 610 εχει καταπληκτικο ντισαν ειναι και windowsphone το χει μια φιλη μου και εχω δει εκπληκτικες επιδοσεις.Ικανοποιημενος?

donald

Το οτι ειναι Ελληνικη εταιρεια, δεν σημαινει οτι πρεπει a priori να την απαξιωνουμε. Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη, οσοι εχουν καλως την εχουν.
BTW δεν ειμαι οπαδος του καλου αλλα του καλυτερου.

me_lene_mariam

δεν την απαξιωνω,απλως και τα σχολια αλλα και σαν εμπειρια της εταιριας λογικα δεν θα ειναι τοοσο καλη οσες αλλες εταιριες που χρονια κανουν αυτο που κανουν.Ισως αμα περασουν χρονια και πειραματιστουν να εινια μια καλη εταιρια χωρις αρκετα προβληματα..

donald

Δεν αναφερομαι στην εταιρεια καθεαυτη και μαλιστα καποτε τους ειχα τρεξει ασχημα μεσω υπουργειου εμποριου για ενα προϊον τους που ηταν μεγαλη κοροϊδια (Nokia Navigation). Μιλησα γενικα για Ελληνικες εταιρειες.

me_lene_mariam

αν η ελλαδα φτιαχνει και εξαγει δικα της προιντα,ναι θα ειναι πολυ καλο ομως δεν βλεπω καμια βελτιωση δυστηχως...Οποτε,αμα υπαρχουν ελληνικες εταιριες να προσπαθησουν να κανουν τα παντα και να εχουν ικανοποιημενους πελατες δεν εχω κανενα προβλημα..

Όνομα χρήστη