παιδια ειμαι αναμεσα στο sony xperia p και στο sony xperia go (το sony xperia go ειναι αδιαβροχο) σας παρακαλω απαντιστεμου
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
παιδια ειμαι αναμεσα στο sony xperia p και στο sony xperia go (το sony xperia go ειναι αδιαβροχο) σας παρακαλω απαντιστεμου
2 Antworten
Χωρίς να έχω δοκιμάσει κάποιο από τα 2 και βάση τεχνικών χαρακτηριστικών, εννοείται ότι το P είναι η καλύτερη επιλογή. 8MP κάμερα, 4" οθόνη, 1GB RAM, 13GB μνήμη, 1080p video, αναβαθμίσιμο σε Jelly Bean (για το Go δεν έχει ανακοινωθεί κάτι), μπροστινή κάμερα... Μόνο μελανό σημείο είναι ότι δεν παίρνει επέκταση μνήμης με κάρτα SD, αλλά εντάξει, 13GB, ανάλογα και τη χρήση βέβαια, είναι πολύ ικανοποιητικός αριθμός, βλέπε iPhone με 15.2GB. Xperia P με κλειστά μάτια! Ακόμα και το SAR είναι χαμηλότερο από το Go (0.78 έναντι 0.89 W/kg)
Γεια σου φιλε.. κοιτα αν εισαι απροσεχτος [χωρις παρεξηγηση απλα καποιοι ανθρωποι ειναι..καλως ή κακως].. παρε το go.. αλλα το P ειναι αλλη φαση.. ειναι αλλης κατηγοριας τηλεφωνο.. πολυ καλη συμεροφορρα.. παιζει παιχνιδια χωρις κολλημα.. ειναι γενικο πολυ γρηγορο.. και αξιζει τα λεφτα του 1000%.. για το Go δεν εχω αποψη αλλα αν κρινω απο reviews και σχολια χρηστων.. ειναι καλο αλλα δεν πιανει μια μπροστα στο P...