What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
nikoskarnavos4

Παρακαλώ δώστε την γνώμη σας για την ποιότητα ήχου κατά την ομιλία και όταν αναπαράγει μουσική.
Επίσης εάν υπάρχουν συχνές διακοπές (να κλίνει η κλίση) κατά την συνομιλία , και διακοπές στο wifi .

Username

1 Reply

steftsabas.

Γεια σου φιλε.. Εχω το P σχεδον ενα μηνα και το ακουστικο ακουγεται πολυ καλα.. Οταν εχεις καλο σημα ή μιλας μεσω viber πχ..ακουγεται τελεια.. το wifi δεν αντιμετωπιζει προβληματα.. γενικα αριστη συμπεριφορα.. για 230 ευρω ειναι αψογο..

4 Comments

nikoskarnavos4

Σ'ευχαριστώ.Δεν ξέρω τι είναι το viber.Μ'ενδιαφέρει να μην διακόπτει την τηλ κλήση στο 3G και στο wifi για το internet.Έχεις δοκιμάσει το wifi του σε σχέσει με lap top ή άλλες συσκευές?

steftsabas.

Το viber ειναι εφαρμογη για να μιλας μεσω ιντερνετ.. Ναι το εχω δοκιμασει και μαλιστα σε σχετικη μετρηση που εκανα παρουσιασε καλυτερο upload ! Στο προτεινω ανεπιφυλακτα..

nikoskarnavos4

Δηλαδή το viber ειναι αντίστοιχο skype.To κινητό σου το έχεις
αναβαθμίσει σε ics ?Αν μπαίνεις στο talksony θα διαβάσεις ότι στο ics το wifi κάνει συνεχείς διακοπές

steftsabas.

Ναι κατι σαν το skype αλλα διαφορετικης λογικης. Τεσπα δεν εχει σημασια. Ναι το εχω αναβαθμισει και δεν εχω κανενα θεμα με το wifi. Τωρα απο αυτο σου γραφω.. :)

Username