Παρακαλώ δώστε την γνώμη σας για την ποιότητα ήχου κατά την ομιλία και όταν αναπαράγει μουσική.
Επίσης εάν υπάρχουν συχνές διακοπές (να κλίνει η κλίση) κατά την συνομιλία , και διακοπές στο wifi .
See in detail the terms of use for the Product Questions
Παρακαλώ δώστε την γνώμη σας για την ποιότητα ήχου κατά την ομιλία και όταν αναπαράγει μουσική.
Επίσης εάν υπάρχουν συχνές διακοπές (να κλίνει η κλίση) κατά την συνομιλία , και διακοπές στο wifi .
1 Reply
4 Comments
Σ'ευχαριστώ.Δεν ξέρω τι είναι το viber.Μ'ενδιαφέρει να μην διακόπτει την τηλ κλήση στο 3G και στο wifi για το internet.Έχεις δοκιμάσει το wifi του σε σχέσει με lap top ή άλλες συσκευές?
Το viber ειναι εφαρμογη για να μιλας μεσω ιντερνετ.. Ναι το εχω δοκιμασει και μαλιστα σε σχετικη μετρηση που εκανα παρουσιασε καλυτερο upload ! Στο προτεινω ανεπιφυλακτα..
Δηλαδή το viber ειναι αντίστοιχο skype.To κινητό σου το έχεις
αναβαθμίσει σε ics ?Αν μπαίνεις στο talksony θα διαβάσεις ότι στο ics το wifi κάνει συνεχείς διακοπές
Ναι κατι σαν το skype αλλα διαφορετικης λογικης. Τεσπα δεν εχει σημασια. Ναι το εχω αναβαθμισει και δεν εχω κανενα θεμα με το wifi. Τωρα απο αυτο σου γραφω.. :)