La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
beastuct

Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω ποια απο τα κινητα αξιζει να παρω:
Καταρχασ, ολα εχουν παρομοιες προδιαγραφες με παρομοιες τιμες, εκτοσ του galaxy s advance που ειναι πιο φθηνο και του xperia l που θα κατεβει η τιμη του περιπου στα 210€ πιστευω..
Λοιπον,πιο λετε πωσ αξιζει περισσοτερο ως προσ ποιοτητα κατασκευης,τιμης και προδιαγραφων??

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

panvasi50

το xperia p Single SIM, Δίκτυο Σύνδεσης: 3G, Κάμερα: 8 MP, Οθόνη: 4.0" , Ανάλυση: 540 x 960 pixels, Χειρισμός: Οθόνη αφής (Touch screen), Εσωτερική Μνήμη: 16 GB, Ασύρματο Δίκτυο: Wi-Fi, Λειτουργικό Σύστημα: Android, SAR: 0.78 W/kg,

1 Comentariu

ed_stark

@panvasi50 καλό είναι να αναφέρεις και τον λόγο που προτείνεις το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο καθώς η απλή αναφορά στα χαρακτηριστικά του δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα τον @beastuct κατά την έρευνα αγοράς του.

Nume de utilizator
therion13

Για εμένα καλύτερο είναι το xperia p. αφού δεν λες για επιδόσεις (αν και όλα το ίδιο είναι περίπου) το xperia p εχει πολύ καλύτερη οθόνη, σε χρώματα, φωτεινότητα, ανάλυση και με ένα μεταλλικό περίβλημα που πιστεύω οτι είναι καλύτερο σε ποιότητα απο τα άλλα. to xperia l και λίγο χειρότερα το σ3 μινι οι μπαταρίες τους κρατάν περισσότερο. και τα δύο xperia έχουν καλύτερη κάμερα. Αυτά λυπών δε νομίζω να βοήθησα λιγα ξέρω και εγώ, για έμενα το xperia p είναι πιο premium κινητό.

1 Comentariu

Nume de utilizator