Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
spyros.zarokostas

Να παρω το xperia u η το xperia p?Το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο το p αλλα το υ εχει αλλαγη καπακιων και led φωτακι.Οποιος μπορει να βοηθησει ας απαντησει!

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Technologic

P μονο και μονο απο τη χαμηλοτερη ακτινοβολια(sar).Δεν εχω ξαναδει τοσο υψηλο sar σε smartphone.

1 Σχόλιο

therion13

Όντος το ξέχασα και αυτό. Με 1,62 που έχει το xperia u να φέρω και του φίλου μου να ψήσουμε κανένα αυγό!!! (συμφέρει, τζάμπα αυγό ψήνεις)

Όνομα χρήστη
therion13

Στην τιμή του είναι το καλύτερο κινητό που υπάρχει! Το μόνο κακό με τη σειρά NXT που είναι το xperia u/p/s είναι οτι δεν εχουν θέση για κάρτα μνήμης. το P εχει καλύτερη κάμερα, περισσότερο ram. Το μόνο καλύτερο που έχει το U ειναι τα led που έχουν πολλά χρώματα. Αν θες να βάλεις αρκετά πράγματα στο κινητό πάρε το P που έχει 13GB ενώ το U μόνο 4GB. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο πάρε το U που είναι και 50 ευρό κάτω. Εγώ προτιμώ το P γιατί θέλω να παίζω κανένα παιχνιδάκι να έχω και τραγούδια και βίντεο και τα 4 GB δε φτάνουν

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

iLouKaXzZ

Μπορείς να ανεβάσεις τη φωτεινότητα και η οθονη ειναι τοσο φωτεινή που βλέπεις στον ήλιο σαν να εισαι στη σκια... (μπορεις να το βαλεις στο αυτοματο να το κανει μονο του)

Όνομα χρήστη
iLouKaXzZ

Το p ειναι σιγουρα πιο καλο απο το u ... διπυρηνο με 8mp fullHD recording και υποστηρίζει και WhiteMagic μην το συζητας ...

Όνομα χρήστη