παιδια σας παρακαλω μπορειτε να με βοηθισετε ; ειμαι αναμεσα στο sony xperia p και στο lg optimous l7 δεν μπορω να απαφασισω και ζιταω και την δικισας γνωμη.
See in detail the terms of use for the Product Questions
παιδια σας παρακαλω μπορειτε να με βοηθισετε ; ειμαι αναμεσα στο sony xperia p και στο lg optimous l7 δεν μπορω να απαφασισω και ζιταω και την δικισας γνωμη.
3 Replies
θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς διαφορετικά threads για ερωτήσεις που αφορούν το ίδιο προϊόν. Επίσης έχεις κάνει πολλαπλές καταχωρήσεις της ίδιας ερώτησης, πράγμα που είναι αντίθετο με τους όρους χρήσεις. Μπορείς σε αυτό το thread να καταχωρήσεις επιπλέον ερωτήσεις αν το επιθυμείς.
Το xperia p είναι ανώτερο σχεδόν σε όλα. Το μόνο πρόβλημα του είναι οτι έχει 16GB αποθηκευτικό χώρο και δεν δέχετε κάρτα που σημαίνει οτι σε περιορίζει σε περίπτωση που θέλεις το κινητο για torrents και για μεγάλα αρχεία. Επίσης έχειλίγο μικρότερη αυτονομία στην μπαταρία (δεν νομίζω οτι είναι μεγάλο πρόβλημα καθώς τα smartphones κρατάνε ούτος η άλλος 1 με 2 μέρες χωρίς φόρτιση με αρκετή χρήση). Αν υπάρχουν τα παραπάνω χρήματα τοτε το συνιστώ ανεπιφύλακτα.