Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
liananik

Εχω το κινητο 2 εβδομαδες περιπου και δεν ξερω αν θα ηταν καλο να κανω update to android σε 4 φοβαμαι μηπως σερνετε μετα. Επισης αν τελικα κανω την αναβαθμιση θσ χαθουν οι εφαρμογες και τα αρχεια που ηδη εχω εγκαταστησει? Υπαρχει καποιος που το εχει κανει ηδη για να πει? Ευχσριστω.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

miltoskaigamw

Φίλε μου,δοκιμασμένο :

Το Android 4.0.3 Official Update της Sony θα κάνει το κινητό σου να σέρνεται....αν δεν θες να χάσεις την εγγύησή σου μείνε στο Gingerbread της Sony...εάν δεν σε νοιάζει,σου προτείνω να περάσεις CyanogenMod 9.1 της FXP από xda-developers...Χάνεις την εγγύησή σου αλλά το κινητό πάει πιο γρήγορα κι από μανίσιο (έχει διάφορα tweaks που κάνουν το OS πιο γρήγορο = CyanogenMod)

Μπες forum.xda-developers.com και διάβασε αναλυτικά τους οδηγούς για unlocking κλπ... Αν θες να συνεχίσεις (δεν σε νοιάζει η εγγύηση) προχωράς και βάζεις άλλο firmware! Γίνεται να βάλεις και Android 4.1 απλά δεν λειτουργεί 100% ακόμη!

Ότι και να γίνει Android 4.0 μη βάλεις(της Sony)!

1 Σχόλιο

ed_stark

@miltoskaigamw θα σε παρακαλούσα να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με τους όρους χρήσης της σελίδας https://www.skroutz.gr/terms. Η συγκεκριμένη έκφραση έχει αφαιρεθεί αφού δεν τηρούσε τους παραπάνω όρους.

Όνομα χρήστη
Νίκος Γκέτσιος

Για κινητο με διπυρηνο επεξεργαστ (sony xperia u) μια αναβαθμιση σε android ανωτερου επιπεδου δεν θα δημιουργουσε κανενα απολυτως προβλημα σχετικα με την λειτουργια του κινητου.
Ως αναφορα τα δεδομενα σου, ναι θα χαθουν οπως γινεται με καθε αναβαθμιση οπουδηποτε (ειτε σε pc, ειτε σε tablet...)

Όνομα χρήστη
kostas3344

κανε το update αμα θες αλλα θα χασεις τα αρχεια σου

Όνομα χρήστη