Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
help

Κάνω αντικατάσταση στο ΝΟΚΙΑ 610 και θέλω τηυ γνώμη σας: SONY ERICSSON U,(χωρίς να δώσω άλλα λεφτά) SONY ERICSSON GO (ΔΙΝΩ 70€) Ή SAMSUNG GAALAXY ACE (χάνω 40€);;;;Ποιο είναι καλύτερο για να μην τρέχω πάλι;;;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
artdaimon

Έχω το Go από τον Αύγουστο 2012, και είμαι και 'γω πρώην χρήστης Nokia N82. Το Android έχει τα θέματά του... Τώρα, ανάμεσα στα δύο xperia πάρε το Go, σε σχέση με αυτό που είχες δεν έχει καμία σχέση, σε σύγκριση με το U δεν θα καταλάβεις και μεγάλη διαφορά. Είναι όμως αδιάβροχο, το έχω πλένει, έχω τραβήξει βίντεο μέσα σε ενυδρείο και γενικά δεν το φοβάμαι.
Στα υπόλοιπα, κάνει οτι κάνουν όλα τα Android και έχει και αναβάθμιση σε Android 4.

Όνομα χρήστη
Thanos G.

Τα xperia u και go ειναι ολοιδια,με μονη διαφορα οτι το go ειναι αδιαβροχο(τουλαχιστον ετσι υποστηριζει η sony). Θα σου προτεινα να παρεις ενα απο αυτα τα δυο, αφου το galaxy ace ειναι μονοπυρηνο και τρεχει στα 800mhz, σε σχεση με τα αλλα δυο που ειναι δυπυρηνα και τρεχουν στο 1ghz(1000mhz). ΥΓ. Λιγο καλυτερο ειναι το u που εχει και εμπροσθια καμερα αλλα και μεγαλυτερη αναλυση στην οθονη απο το go....

1 Σχόλιο

NF

Συμφωνώ και εγώ.Ο μόνος λόγος που θα πήγαινα στο ace είναι η καλύτερη μπαταρία του και επίσης ο λόγος που θα πήγαινα στο Go είναι η "αδιαβροχοποίησή" και η υποδοχή κάρτας μνήμης.Πιστεύω όμως οτι α) τα +70 ευρώ για το Go και β) η πολύ καλή οθόνη του U γέρνει την πλάστιγγα σε αυτό! Η απόφαση δική σου.

Όνομα χρήστη