Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση εκτός από το να έχει καλή κάμερα, να μην κολλάει σχεδόν καθόλου και η μνήμη του να είναι αρκετά ικανοποιητική ! Εγώ είμαι υπέρ του Sony Xperia P εσείς τι λέτε ;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση εκτός από το να έχει καλή κάμερα, να μην κολλάει σχεδόν καθόλου και η μνήμη του να είναι αρκετά ικανοποιητική ! Εγώ είμαι υπέρ του Sony Xperia P εσείς τι λέτε ;
1 Απάντηση
@vaggelis.mtsds όπως μπορείς να δεις και από τη σύγκριση των δύο κινητών μέσω του Skroutz (https://www.skroutz.gr/products/compare_selected_products/40?compare=1799147%2C1799095), το Xperia P είναι ανώτερο στα χαρακτηριστικά που ζητάς (Κάμερα 8MP αντί για 5MP του Xperia U - Εσωτερική μνήμη 16gb αντί για 8gb του Xperia U και μεγαλύτερη οθόνη). Όσο αφορά την ταχύτητα και τα δύο κινητά έχουν τον ίδιο διπύρηνο επεξεργαστή και θεωρώ ότι για τις περισσότερες λειτουργίες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
4 Σχόλια
Σε ευχαριστώ πολύ ! ! ! Και εγώ το παρατήρησα αλλά έλεγα μήπως κάποιο από αυτά έχει κάτι παραπάνω !
το παραπάνω είναι μόνο η τιμή του Xperia P ! :-)
Εκτος απο καμερα, οθονη και μνημη, το xperia p εχει και μεγαλυτερη ram(1gb εναντι 512mb)...
Xperia P, το εχω αρκετο καιρο και ειναι πολυ καλο...