Έιμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 συσκευες ποιο πολυ κλεινω στο u για τον ισχυρο επεξεργαστη του αλλα το lumia 610 με ελκυει με τν ποιο μεγαλη οθονη και επειδη ειναι windows phone και ποιο φθηνο θα ηθελα να μου πειτε την άποψη σας.... :)
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Έιμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 συσκευες ποιο πολυ κλεινω στο u για τον ισχυρο επεξεργαστη του αλλα το lumia 610 με ελκυει με τν ποιο μεγαλη οθονη και επειδη ειναι windows phone και ποιο φθηνο θα ηθελα να μου πειτε την άποψη σας.... :)
3 Răspunsuri
Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο το sony xperia u διότι έχει πολύ καλό επεξεργαστή!Το lumia και γενικώς τα windows phone τα θεωρώ κάπως δύσκολα και δεν αναβαθμίζεται εύκολα!Συμφωνώ με τον teriko!Ψηφίζω xperia u με 1000! :)
Αν χρησιμοποιείς πολύ το κινητό σου και θέλεις να ασχολείσαι πας android γιατι έχει Play Store με πολλά παιχνίδια και εφαρμογές που <<σηκώνει>> το Xperia U.
Αν πάλι θες να έχει ένα smartphone με τις απαραίτητες λειτουργίες WiFI ,GPS, Internet ,Social Media χωρίς να σε ενδιαφέρει επίδοση ταχύτητας και "παιχνίδια" στον ελευθερο χρόνο τότε πας Lumia ..