What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Evalia!

παιδια ειμαι αναμεσα στο htc desire x και στο sony xperia U εσεις τι λετε???

Username

2 Replies

miltoskaigamw

Αν θες εγγραφή βίντεο HD,κανονική κάρτα SIM (αλλά και micro SIM να έχεις περιλαμβάνεται στη συσκευασία αντάπτορασ από micro σε normal) και να γλιτώσεις 50€,πάρε το Xperia U
Αν θες Android Jelly Bean,+0.5" οθόνη,+500ΜΒ Ram,δεν σε νοιάζει ότι παίρνει mini SIM,δηλαδή μόνο το τσιπάκι,ούτε καν micro SIM και καλύτερη μπαταρία (+300mAh) πάρε το Desire X

Το Xperia U μετά από την πρώτη "πτήση" του (μου έπεσε) ράγισε η επιφάνεια αφής (το γυαλί πάνω από την οθόνη) πάρα πολύ,επειδή είναι απλά ανθεκτικό στις γρατζουνιές..Μετά από μια μικρή αναζήτηση βρήκα και πως το Desire X δεν έχει extra προστασία,παρά μόνο γυαλί ανθεκτικό σε γρατζουνιές....

Όποιο και να πάρεις πάρε θηκούλα στυλ "Sentio Back Cover Transparent (Xperia U)" υπάρχει στο skroutz...
Προσωπικά προτιμώ τα Xperia για το design (μου αρέσει που είναι απλά,λιτά και όμορφα)

Καλή τύχη!

Username
panos99

HTC χωρίς συζήτηση!!!
Αν και δεν έχω, ξέρω ότι τα Xperia είναι τα χειρότερα κινητά!!!

1 Comment

miltoskaigamw

"αν και δεν έχω ξέρω ότι τα Xperia είναι τα χειρότερα κινητά..." αφού δεν έχεις πως το ξέρεις; σε benchmark μεταξύ του Xperia U (το δικό μου) και το Galaxy S3 Mini (ενός φίλου) το U νίκησε...βέβαια είχα βάλει custom firmware...Θες να μας πεις πως τα Xperia είναι χειρότερα από τα Alcatel/ZTE/Huawei;

Username