What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Christos...

Ακουσα οτι δεν παιζει κατεβασμενες ταινιες λογω αντιπειρατικου προγραμματος......αν ειναι ετσι μιλαμε για την απολυτη ξενερα ας μας ενημερωσει καποιος που την εχει.

Username

1 Reply

pchrono

Δεν γίνονται αυτά. Και να λεγαμε ότι έχει προγραμμα που ελέγχει τις ταινίες στο usb, υπάρχουν άλλοι τρόποι που μπορεί να παίξει. Πχ. Hdmi, mirror κτλ

9 Comments

Christos...

Επιβεβαιωσα και δυστυχως γινεται στο media player στα αλλα δεν ξερω οποτε απο εμενα τουλαχιστον τρωει ακυρο.

pchrono
08/01/2020
Εγώ που την έχω μια χαρά παίζει τα πάντα. Τι εννοείς επιβεβαίωσες;

Ταινιες σε usb δεν τις παιζει το media player, παιζει μονο με εξωτερικη πηγη κατι που με ξενερωσε γιατι samsung mod year 2012 τα παιζει ολα.

pchrono

Εγώ που την έχω μια χαρά παίζει τα πάντα. Τι εννοείς επιβεβαίωσες;

pchrono

Μια χαρα τις παίζει. Κατεβασμένες από πολλά torrent. Εγω την έχω πάρει από media markt και βλέπω μόνο κατεβασμένες από pc με το qbitorent και περασμένες σε usb που το βάζω στην TV. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί σου λενε τέτοια πράγματα....
Επίσης όταν λες media player φαντάζομαι μιλάς για τον ενσωματωμένο της TV.

Christos...

Οταν πας να δεις γραφει δεν υποστηριζεται το αρχειο σε αρχεια divx κλπ που η πιο παλια samsung δεν εχει θεμα αλλα σε εξωτερικη πηγη το παιζει κανονικα τι αλλο να σου απαντησω δεν ειμαι και χθεσινος.....οσον αφορα για τη δικη σου τι να πω μπραβο που δεν εχεις προβλημα.

pchrono

Μα δεν αναφέρεις κάποια πηγή. Απλα επιμένεις να λες ότι είσαι γνώστης. Σεβόμενος την άποψη σου και από απορία , έκανα μια απλή αναζήτηση στο internet και δεν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά. Και αν προσθέσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος εδω που να κάνει αναφορα σε αυτό που λες, οπως και να σου λέω ξανά και ξανα ότι εγώ που την εχω την τηλεόραση, παίζει απροβλημάτιστα τα πάντα.

Christos...

https://www.skroutz.gr/s/14695194/Samsung-QE65Q9FN.html?keyphrase=Samsung+QLED+QE65Q9FN#reviews
Kριτικη:Nicknick88

https://www.adslgr.com/forum/threads/1061766-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CE%B5-smart-TV
Αναφορα στο μοντελο Samsung-QE65Q9FN αν τα φτιαξανε και ολα οκ καλως αλλα για καλο και για κακο πλεον πριν κανεις αγορα tv τουλαχιστον σε samsung πρεπει να τη δοκιμαζεις με usb.

dj_narcist: Σε σπιτι ιδιοκτητη του μοντελου που αναφερω τι δεν καταλαβαινεις? Αλλα επειδη κουρασε το θεμα σταματω να απαντω, αν σας παιζει τα αρχεια οκ επισημαινω οτι αναφερομαι στο μοντελο Samsung-QE65Q9FN διαβασε και τα link και βγαλε συμπερασμα.

Peter S.

Μια χαρά παίζει τα αρχεία που αναφέρεις και κάθε αρχείου torrent που έχω κατεβάσει και αναπαρήγαγα με usb. Ούτε ο ενσωματωμένος media player έχει κάποια αδυναμία αναπαραγωγής αρχείων. Που πήγες και στα είπανε αυτά που γράφεις;;

Stefka

Σήμερα αγόρασα την Q60 και ούτε στην δική μου παίζει αρχεία avi. Συνήθως τα περισσότερα torrent ανεβάζουν δυστυχώς σε divx αρχεία. Το αναφέρει ξεκάθαρα η Samsung στο e-manual της τηλεόρασης oτι απο το 2018 σταμάτησε την υποστήριξη αυτών των αρχείων.

pchrono

@Stefka τα divx σε μένα παίζουν κανονικά. Την έχω αγοράσει από το black friday και από τότε κάθε 2-3 βράδυ βάζω ταινία. FYI Επίσης το .avi δεν σημαίνει ότι έχει μόνο divx codex.
Σου τα αναφέρω αυτά γιατί ίσως να πρέπει να ψαχτεί λίγο, π.χ. κάποια ρύθμιση ή κάποιο update... δεν ξέρω, αλλά είναι κρίμα να έχεις δώσει τόσα λεφτά και να μην μπορείς να την χαρείς.

Username