La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Nasos Plat

Απαράδεκτοι ήχοι συστολής διαστολής του πλαστικού πισω. Κάποιοι απο αυτούς ακούγονται λες και ραγιζει το πίσω μέρος της τηλεόρασης. Μέχρι να ζεσταθεί στο άνοιγμα και μέχρι να κρυώσει όταν την κλείσεις θα ακούς αυτούς τους ήχους ανά διαστήματα. Απαράδεκτο για τηλεόραση τέτοιας κατηγορίας όσο και καλή να είναι η εικόνα της αυτοί οι εκνευριστηκοί ηχοι είναι μεγάλο μειονέκτημα και ειδικά όταν την κλείσεις το βράδυ και υπάρχει ησυχία δεν είναι ανεκτό. Προφανώς και η Samsung μου είπε πώς αυτοί οι θόρυβοι είναι φυσιολογικοί και πως όλες οι τηλεοράσεις το κάνουν αυτό και με παράδειγμα του τεχνικού πως και η δικιά του τηλεόραση κάνει τέτοιους θορύβους. Για γέλια πρίν απο αυτή είχα μια τηλεόραση 10ετιας+ τέτοιοι θόρυβοι δεν υπήρξαν ποτέ. Προσπαθούν να σε πείσουν ότι ειναι φυσιολογικό να καλύψουν την κάκιστης ποιότητας πλαστικών ειναι απαράδεκτο για τηλεόραση του 2019. Μέχρι και τεχνικός που ήρθε σπίτι μου λέει εντάξει σε ενοχλούν τόσο πολύ αυτά τα τακ τακ η τηλεόραση δεν έχει κάπιο θέμα. Αν το ήξερα απο την αρχή οτι θα έχω αυτούς τους θορύβους δεν θα την έπαιρνα όσο και καλή να είναι η εικόνα της απαράδεκτο.

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

Lina_Lou58

Το κανει κ η δικια μου, Lg. Είναι απαραδεκτο και καθε τοσο το κρακ σε ταράζει κιολας. Αθλιες αντιπροσωπειες που στο πουλανε για... φυσιολογικο.

Nume de utilizator
Elias 13

Εγώ μάλλον έχω κουφαθεί! :) πέρα απ τη πλάκα δεν έχω ακούσει το παραμικρό, η μόνη μου ένσταση είναι ότι κάποιες φορές, όχι πάντα, παίρνει τη πρωτοβουλία και ανοίγει μόνη της...

Nume de utilizator
pchrono

Τόσο ησυχία έχεις σπίτι; Καλό είναι αυτό.
Εγώ δυστυχώς δεν έχω απόλυτη ησυχία για να με ενοχλούν οι ήχοι διαστολής συστολής των πλαστικών. π.χ. όταν πέφτουμε για ύπνο ακούω το ψυγείο που είναι no frost να σπάει τον πάγο και ένα ρολόι τοιχου αλλά την tv δεν έτυχε.
Εννοείτε βέβαια ότι σε πιστεύω και είναι σημαντικό να αναφέρουμε τα προβλήματα των συσκευών μας.

Υ.Γ. αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο, η δικιά μου TV είναι τοποθετημένη στο τοίχο

2 Comentarii

Nasos Plat

Η τηλεόραση βρίσκεται στο δωμάτιο και σε τοίχο. Έχουν παραπονεθεί και άλλοι για το συγκεκριμένο θέμα στις αξιολογήσεις στο Skroutz. Είναι λογικό αν η τηλεόραση βρισκόταν παράδειγμα στο σαλόνι να μην ηταν τόσο χαρακτηριστικοί οι θόρυβοι αλλα και πάλι πιστεύω και σε σαλόνι βραδυ να δεις μια ταινία να έχεις ησυχία θα τους ακούς και πάλι στην ίδια ένταση. Δεν θα ασχολιομουν αν οι θόρυβοι δεν ακουγόντουσαν εσθήτα εδω μιλάμε για εκνευριστηκούς θορύβους που σίγουρα δεν τους συναντάμε καθεμερα σε τηλεοράσεις πόσο μάλλον σε τέτοιας κατηγορίας.

Nume de utilizator