Απαράδεκτοι ήχοι συστολής διαστολής του πλαστικού πισω. Κάποιοι απο αυτούς ακούγονται λες και ραγιζει το πίσω μέρος της τηλεόρασης. Μέχρι να ζεσταθεί στο άνοιγμα και μέχρι να κρυώσει όταν την κλείσεις θα ακούς αυτούς τους ήχους ανά διαστήματα. Απαράδεκτο για τηλεόραση τέτοιας κατηγορίας όσο και καλή να είναι η εικόνα της αυτοί οι εκνευριστηκοί ηχοι είναι μεγάλο μειονέκτημα και ειδικά όταν την κλείσεις το βράδυ και υπάρχει ησυχία δεν είναι ανεκτό. Προφανώς και η Samsung μου είπε πώς αυτοί οι θόρυβοι είναι φυσιολογικοί και πως όλες οι τηλεοράσεις το κάνουν αυτό και με παράδειγμα του τεχνικού πως και η δικιά του τηλεόραση κάνει τέτοιους θορύβους. Για γέλια πρίν απο αυτή είχα μια τηλεόραση 10ετιας+ τέτοιοι θόρυβοι δεν υπήρξαν ποτέ. Προσπαθούν να σε πείσουν ότι ειναι φυσιολογικό να καλύψουν την κάκιστης ποιότητας πλαστικών ειναι απαράδεκτο για τηλεόραση του 2019. Μέχρι και τεχνικός που ήρθε σπίτι μου λέει εντάξει σε ενοχλούν τόσο πολύ αυτά τα τακ τακ η τηλεόραση δεν έχει κάπιο θέμα. Αν το ήξερα απο την αρχή οτι θα έχω αυτούς τους θορύβους δεν θα την έπαιρνα όσο και καλή να είναι η εικόνα της απαράδεκτο.