Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Moxsen

Την έχω απο τον Νοέμβριο του 2019 μετά απο πολύ ψάξιμο. Είναι πάρα πολύ καλή και τα σχόλια με βρίσκουν σύμφωνο. Όντως τα πλαστικά μέρη ακούγονται όταν έχει ησυχία λογω διαστολών, αλλά δεν το θεωρώ πρόβλημα. Στην τιμή που είναι τώρα 650€ (την πηρα 900€ με 5ετη εγγυηση) είναι απλά κορυφαία σαν επιλογή. Σκέφτομαι να πάρω μια ηχόμπαρα για να βελτιωθεί ο ήχος της, γιατί όντως τα μαμίσια ηχεία δεν λένε κάτι το ιδιαίτερο.Όσοι έχουν θέμα με τα ανοίγματα ίσως πρέπει να κοιτάξουν τις ρυθμίσεις στο Ambient mode και τις φωνητικές εντολές στο τηλεχειριστήριο. Μου το είχε κάνει 2 φορές απο οτι θυμάμαι, αλλά έπαιρνε εντολή απο το τηλεχειριστήριο λόγω του θόρυβου στο σαλόνι. Προσέξτε τη βαση θα βάλετε γιατι θέλει μακριές βίδες αν χρησιμοποιήσετε τους αποστάτες της. Το wifi της είναι πολύ γρήγορο και έχει μεγάλη εμβέλεια, όμως ο Browser που χρησιμοποιεί είναι για κλάματα..τραγικά αργός.Την δουλεύω κυρίως με Netflix και είναι κορυφή σε ποιότητα και ταχύτητες.Μενού πολύ γρήγορο, συνδέσεις ασύρματες με κινητό / λαπτοπ έκανε κάποια περίεργα στην αρχή αλλά παίζουν πλέον.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Nasos Plat

Γεια σου φιλε μου και εμενα μου κανει θορύβους ανα διαστήματα απο την συστολή διαστολή πλαστικών και κάποιοι απο αυτούς είναι αρκετά δυνατοί εγω δεν το βρίσκω φυσιολογικό για τέτοιας κατηγορίας τηλεόραση και του 2019. Δεν έχουμε τηλεόραση 10ετιας και... Η Samsung επιμένει ότι είναι φυσιολογικό όλο αυτό και πως ολες οι τηλεοράσεις το κάνουν. Που αυτο είναι κάτι που δν ισχύει σε καμία περίπτωση.. Δεν γίνεται να μν μπορώ να κοιμηθώ ολο το βράδυ ακούγοντας συνεχώς αυτά τα εκνευριστηκά τακ.. κ όχι μόνο οταν είναι κλειστεί. Από εικόνα είναι μια χαρά δεν σημαίνει οτι θα πάθει κάτι απο αυτούς τους θορύβους απλά είναι αστοχία υλικού κακής ποιότητας υλικά.

Όνομα χρήστη