Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
efstathiadis.georgios.9

Ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω ποιες διαφορές τεχνικά έχει το συγκεκριμένο μοντέλο με το KD 65 XH 9505 της SONY και έχουν τόσο μεγάλη χρηματική διαφορά; Μου κάνει τρομερή εντύπωση! Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.

Benutzername

2 Antworten

Benutzername
ToSp

Η 65XH9505 έχει το x-wide φίλτρο για καλύτερες γωνίες θέασης, καλύτερα ηχεία, φωτιζόμενο τηλεκοντρόλ, διαφορετικό σχεδιασμό στα μενού και την εμφάνιση.

Είχα την 65XG και μου την άλλαξαν μετά από δύο μήνες με την 65XH λόγω καμμένου dot. Η XG είχε πολλά θέματα και απαράδεκτη αντιμετώπιση από τη Sony. Όλα τα μοντέλα μετά απο αναβάθμιση του Android άρχισαν να έχουν θέματα. Εμένα μου έκανε διακοπές στον ήχο και όταν προσπαθούσα να συνδέσω Bluetooth ηχεία σταματούσε να δουλεύει το τηλεκοντρόλ. Επίσης ο ήχος της ήταν ότι πιο άθλιο, τόσο χάλια που δεν μπορούσες να ακούσεις τους διάλογους.

Η XH είναι η ίδια τηλεόραση, ίδια πλακέτα και ίδιος επεξεργαστής. Αν σκέφτεσαι για αγορά, εγω στην θέση σου θα περίμενα να πάρω κάποιο φετινό μοντέλο με τον καινούργιο επεξεργαστή XR και HDMI 2.1.

Benutzername