Θα ήθελα να μάθω από κάποιον που την έχει, επειδή η περιγραφή δεν το διευκρινίζει, στη συσκευασία περιέχεται το roller για να βγάζει το φύλο μόνο;
ή περιέχει και το cutter που κόβει το φύλο σε διάφορα σχήματα μακαρονιών;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Θα ήθελα να μάθω από κάποιον που την έχει, επειδή η περιγραφή δεν το διευκρινίζει, στη συσκευασία περιέχεται το roller για να βγάζει το φύλο μόνο;
ή περιέχει και το cutter που κόβει το φύλο σε διάφορα σχήματα μακαρονιών;
2 Antworten
Αν θυμάμαι καλά είχε και τα δύο εξαρτήματα, roller για φύλλο και ένα cutter για λαζάνια (δε θυμάμαι καλά, νομίζω λαζάνια και μακαρόνια).
Εγώ προσωπικά μετάνιωσα 100% που την πάτησα και το αγόρασα.
Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση μην περιμένεις την seamless εμπειρία που δείχνουν οι εικόνες.
Καλησπέρα, θυμάμαι ότι ήταν όπως ακριβώς στη φωτογραφία, δηλαδή και με τα δύο: Το roller μόνο για φύλλο και το cutter για σχέδια.
Aλλά σε ενθαρρύνω να πάρεις πρώτα μία πάμφθηνη των 20 ευρώ (αυτή είναι και η πραγματική τους αξία κατά τη γνώμη μου, όλα τα επιπλέον χρήματα είναι υπερ-κοστολόγηση που έχουν κάνει και είναι καθαρή αισχροκέρδεια) ώστε να δεις αν σου αρέσει.
Για εμένα ΔΕΝ αξίζει ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ως επένδυση.
Αν θυμάμαι καλά, δύο-τρεις μήνες μετά σταμάτησα τελείως να την χρησιμοποιώ και ενάμιση χρόνο μετά την χάρισα ούσα πολύ μετανιωμένη που σπατάλησα άδικα τόσα χρήματα και νιώθοντας κορόιδο που την αγόρασα (είχα αγοράσει και το μοτέρ).
1 Kommentar
Ευχαριστώ για την απάντηση