Μπορεί κάποιος που έχει βρει κάποιο σωστό calibration set να στείλει λινκ ή τις ρυθμίσεις;
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
1 Отговор
Αν και εγώ έχω διαφορετικές ρυθμίσεις ανάλογα με το σήμα (HDR, SDR, 4K, 1080p κλπ) και την πηγή (BLURAY, PLAYSTATION, NOVA, USB) μπορείς να πάρεις μια ιδέα από εδω https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q80-q80r-qled/settings. Καλορίζικη πάντως.
2 Коментара
Σ ευχαριστώ φίλε, να σαι καλα! Το είδα ήδη αυτό αλλά δεν μ' άρεσε γιατί θεωρεί το Warm2 σωστό χρώμα και νομίζω ότι παρά είναι θερμό. Εσύ Warm2 το έχεις; Επίσης πως έχεις διαφορετικές ρυθμίσεις ανά σήμα; Έχει τέτοια επιλογή;
Αποθηκεύει τις ρυθμίσεις ανά πηγή σήματος. Το PlayStation pro και τη nova τη δουλεύω στο τυπικό μοτίβο. Οπ. φωτισμός 50, φωτεινότητα 0, αντίθεση 50, ευκρίνεια 20, χρώμα 25, βελτίωση ψηφιακού σήματος αυτόματο, auto motion plus 10 / 10, τόνος χρώματος τυπικό. Στη NOVA τοπική μείωση φωτισμού τυπικό, βελτίωση αντίθεσης χαμηλό. Στο ps4 pro υψηλό και υψηλό αντίστοιχα. Στις ταινίες bluray 4K, usb και Netflix έχω τις ίδιες ρυθμίσεις με του ps4 pro στο μοτίβο ταινίας καθώς έχει πιο ρεαλιστικά χρώματα. Εάν οι ταινίες που βλέπεις δεν έχουν HDR κατέβασε την τοπική μείωση φωτισμού, την βελτίωση αντίθεσης και ενδεχομένως και την ευκρίνεια. Ελπίζω να βοήθησα. Σημείωση ότι αυτές οι ρυθμίσεις αντιστοιχούν σε καθαρές εικόνες, έντονες αντιθέσεις, ζωηρά χρώματα και ομαλή κίνηση.