La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
panosdjay

παιδια σας παρακαλω πιτεμου ποιο κινιτο να παρω ειμαι εναμεσα στο sony xperia go και στο lg optimous l7

Υ.Γ: θα παρακαλουσα να δειτε ολα τα χαρακτιριστικατους.

Ευχαριστω

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

terikos

Motorola Defy+ ειναι πολύ καλο, αλλά αν έχεις χρήματα σίγουρα θα πας σε htc one v. .. ασυζητητί
τώρα τα prestigio αστααα

Nume de utilizator
vaglian

ενας αναποφασιστος ειμαι κ εγω .. ειμαι μεταξυ καποιων κινητων κ ειμαι πολυ μπερδεμενος.. θα ηθελα την βοηθεια καποιου-ων οσοι ξερουν τες πα οτι ξερουν αν θελουν ας με βοηθησουν...τα prestigio τι ρολο βαρανε ρε παιδια ξερει κανεις? φαινονται ενδιαφερον τα 4040 4300 4500 5000.. τι λετε ρε παιδια??επισης το motorola defy+αξιζει?μ'αρεσει το HTC oneV και το LG optimus L7 αλλα ο ανταγωνισμος ειναι δυνατος μεταξυ ολων..τι λετε ρε παιδια κ εσεις? βοηθηστε με ... :)

1 Comentariu

donald

Καλο θα ηταν να ποσταρεις το ερωτημα σου σαν καινουργια ερωτηση και οχι σαν απαντηση σε καποιο παλιο thread

Nume de utilizator
me_lene_mariam

Γεια σας.Το sony xperia go εχει Android 2.3 Gingerbread,εχει 3.5 inches,αναλυση 480 x 320 και 16M χρωματα.1GHz επεξεργαστη,8 GB συνολικα και 512MB η RAM.ΑΠο καμερα 5MP.
Τωρα το LG Optimus L7 εχει Android 4.0.3,4.3 inches,αναλυση 480 x 800 και 16M χρωματα.1GHz επεξεργαστη,2.72GB και 512MB η RAM.Και καμερα 5MP.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:lg optimous l7!!!!

Nume de utilizator