Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
panagiota_chatzi

Μετα απο Service και ποσες φορες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ειναι ακομα ενα παντελως αχρηστο κινητο...δεν ειναι ουτε για να μπαινεις ιντερνετ ουτε για να παιζεις παιχνιδια ουτε να κατεβαζεις εφαρμογες γενικα..αργει και σε πεταει εξω σε οτι και να κανεις,ειναι μονο να παιρνεις κανενα τηλεφωνο και να ακους τραγουδια..αγοραζεις εμφανιση, σαν κινητο ειναι απλα τραγικο, οτι πιο αργο εχω χρησιμοποιήσει ποτε.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Mihalis Mourkakos

Λογικό να το μισείς. Είναι 6 χρόνων τηλέφωνο. Όταν είχε πρωτοκυκλοφόρησε το 2012, ήταν ένα από τα καλύτερα για αυτά που πρόσφερε, κυρίως να περιπλανιέσαι μέσα στο διαδίκτυο καθημερινά, και προφανώς να καλείς, να στέλνεις μηνύματα και το αντίστροφο. Από το 2012, κάτσε για λίγο και δες πόσο πολύ έχει αλλάξει και εξελιχθεί προς το καλύτερο γενικά η τεχνολογία των τηλεφώνων. Προσωπικά εγώ το παλιό, καλό, και πάνω από όλα όμορφο L7 θα το κρατούσα μόνο ως δευτερεύον τηλέφωνο σε περίπτωση ανάγκης ή για έξω, επειδή έχεις μεγάλες πιθανότητες για να σου κλαπεί ένα πολύ καλό και ακριβό τηλέφωνο.

Υ.Γ. Να θυμάσαι πως όλα τα τηλέφωνα και ταμπλέτες έχουν ημερομηνία λήξης 2 χρόνια το πολύ.

Όνομα χρήστη