Γεια και σένα! Ακριβώς αυτό ήθελα να έχει usb η και jack3.5 ακόμη δεν θα με πείραζε.
Τα ηχεία κάπως μακρυά είναι επάνω σε ράφια με προεκτάσεις και οπότε θέλει μια προέκταση usb για να συνδέσω τον Η/Υ (έχω για να βάλω) για έρθει κοντά.
Μάλλον θα το πάρω.
Μα είσαι καλά κι ευχαριστώ.
Στο παιδικό δωμάτιο έχω 2 σε κάθε γωνία, περίπου 2.5-3 μέτρα από τη μουσική και συγχρονίζονται υπέροχα, μιλάμε αφηνιάζουν τα μικρά χαχαχα
Θες σίγουρα προέκταση και βάλε το σε καλό αντάπτορα γιατί είναι πραγματικά φθηνή κατασκευή! Το ένα ήταν τόσο κακοφτιαγμένο που το άνοιξα και διόρθωσα για να ισιώσω το βύσμα του, μετά από 1+ χρόνο όμως παίζουν ακόμα τέλεια.
2 Kommentare
Γεια και σένα! Ακριβώς αυτό ήθελα να έχει usb η και jack3.5 ακόμη δεν θα με πείραζε.
Τα ηχεία κάπως μακρυά είναι επάνω σε ράφια με προεκτάσεις και οπότε θέλει μια προέκταση usb για να συνδέσω τον Η/Υ (έχω για να βάλω) για έρθει κοντά.
Μάλλον θα το πάρω.
Μα είσαι καλά κι ευχαριστώ.
Στο παιδικό δωμάτιο έχω 2 σε κάθε γωνία, περίπου 2.5-3 μέτρα από τη μουσική και συγχρονίζονται υπέροχα, μιλάμε αφηνιάζουν τα μικρά χαχαχα Θες σίγουρα προέκταση και βάλε το σε καλό αντάπτορα γιατί είναι πραγματικά φθηνή κατασκευή! Το ένα ήταν τόσο κακοφτιαγμένο που το άνοιξα και διόρθωσα για να ισιώσω το βύσμα του, μετά από 1+ χρόνο όμως παίζουν ακόμα τέλεια.