Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Benutzername

1 Antwort

sedzinfo

εξαρταται και τι κινητο εχεις και τι θηκη εχεις, εγω που εχω μια θηκη υφασματινη δεν ειχα προβλημα να το φορτισω, αλλα φανταζομαι αμα εχεις μια παρα παρα πολυ χοντρη θηκη μπορει να εχεις προβλημα. και εξαρταται και την ποιοτητα των υλικων του κινητου σου. οσο πιο καλα τα υλικα τοσο πιο ευκολα θα τσιμπαει το ρευμα και θα φορτιζει. εγω παντως με το συνδιασμο κινητου και θηκης που εχω, δεν εχω προβλημα.

2 Kommentare

Ann_Ka

Με iPhone XR και θήκη σιλικόνης θα έχει θέμα ;

sedzinfo

Δεν εχω iphone εγω εχω ενα sony xperia το βαζω με θηκη pouch και θηκη σιλικονης και δεν εχω κανενα προβλημα. Δυστηχως δεν εχω το iphone που λες να εχω δοκιμασει να ξερω 100%. Υποθετω πως δεν θα εχει προβλημα. Αυτο το πραγμα φορτιζει με ηλεκτρομαγνητισμο. Εξαρταται και το υλικο της θηκης σου κιολας. Αμα η θηκη σου ειναι ενα κλουβι faraday οτι και να κανεις δεν προκειται να φορτισει. Αν απο την αλλη εχεις μια θηκη συλικονης και μια δερματινη η πλαστικη η βαμβακερη η πολυεστερικη θηκη απο πανω δε νομιζω να εχει κανενα προβλημα.

Benutzername