What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
AGROTISS

Καλημέρα.
Σε θέαση ταινιών 720 και 1080p που κατεβάζω και τις βλέπω μέσω εξ. σκληρού από την TV, πολλές εμφανίζουν κάποια τεχνουργήματα κατά την διάρκεια της ταινίας, και ο ενσωματωμένος player της TV σταματά το βίντεο.
Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο που έχει την ίδια τηλεόραση ; update λογισμικού έχω κάνει κανονικά.
Υπ όψιν όταν συνδέω ένα παλιό εξωτ. media player που έχω εμφανίζονται και εκεί τα τεχνουργήματα και μάλιστα σε περισσότερο βαθμό, αλλά το βίντεο δεν σταματά. Καμιά ιδέα κάποιος ;;;

Username

1 Reply

Nickger

ισως ειναι θεμα της θυρας usb η του σκληρού δίσκου.δοκιμασες με ενα usb stick στην ιδια θυρα να το βαλεις να παιξει ?δεν εχω ίδιο μοντελο Σόνυ αλλα καποια στιγμη δεν επαιζε σε καποιο σκληρό δίσκο ο πλειερ .δοκιμασα με ενα στικάκι μνήμης 32gb κ επαιξε κανονικά.δεν ξερω αν ηταν τυχαιο γτ δεν το ξανακανε αλλη φορά κ δεν το εψαξα περισσότερο.

1 Comment

AGROTISS

kafetzi καλημέρα και ευχαριστώ για την υπόδειξη. το δοκίμασα και αυτό που έγραψες αλλά δεν ισχύει.τουλάχιστον σε μένα.
Έπρεπε να είχα απαντήσει από μόνος μου στο δικό μου ερώτημα μιας και βρήκα την αιτία.

Μετά από πολύ ψάξιμο λοιπόν κατέληξα ότι για όλα φταίει η λάθος αποσυμπίεση των αρχείων. όποτε αποσυμπίεζα αρχεία είτε
με το win rar είτε με το 7 zip μου έβγαζε μηνύματα λάθους. στον υπολογιστή όμως έπαιζαν αλλά και εκεί με τεχνουργήματα αν και καμιά φορά κολλούσαν.στην τηλεόραση όμως όπως είπα σταματούσε ο player.
Η αιτία για τη λάθος αποσυμπίεση των αρχείων ήταν (δεν θα το πιστέψεις), το antivirus !!
Tώρα όλα καλά.

Username