What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Tripokaridos/Head-fi

Οπως εγραψε και ενας κυριος που του καψε πλακετα. ΠΡΟΣΟΧΗ ... H LG HELLAS και το Service τους ειναι οτι χειρότερο αν παθει ζημια δεν θα βγαλετε ακρη.
Καμια σχεση με LG UK η LG US που μιλαω με φιλους και η εξυπηρέτηση ειναι αμεση ανταλακτικα επιτόπου και μαλιστα στο Σπιτι τους.

Username

3 Replies

stelios256

Η δίκη μου πάντως ήρθε με καμένο tuner και το διαπίστωσα 4 μήνες μετά που σύνδεσα κεραία επάνω.
Έφυγε μέσα στην καραντίνα για σέρβις,και έκανε 6 εργάσιμες,και διορθώθηκε η βλάβη με αλλαγή tuner και τηλεχειριστηρίου(δεν κατάλαβα γιατί) και χωρίς το παραμικρό σημάδι στην συσκευή.
Όποτε παρόλη την ξενερα,δεν έχω κανένα παράπονο!

Username
Alcimerion

Δεν μου λεει απολυτως τιποτα αυτο που γραφεις.
Και για το Service της Samsung απο γνωστο μου διαβασα τα χειροτερα και για το service της SOny.

Δηλαδη τι θα κανει ο αλλος στο τελος?Δεν θα αγορασει τιποτα? Δυστηχως ή ευτυχως η Ελληνικη αγορα ειναι πιο περιορισμενη σε σχεση με αυτες του εξωτερικου.

Τι συγκρινουμε τωρα?Την αγγλικη ή Αμερικανικη αγορα σε σχεση με την Ελληνικη?Εδω καλα καλα δεν υπαρχει πλεον LG Mobile Hellas......

1 Comment

Tripokaridos/Head-fi

Δεν διαφωνώ ολες εδω Ελλαδα Αντιπροσωπείες εχουν πολυ κακο Service , παντα σε σχεση με αλλες χωρες οπως Γαλλία Αγγλια, ΑΜερικη, Hong Kong κτλ κτλ ... Απλα το λεω να το γνωριζουν οτι εφοσον αγορασουν κατι μην περιμένουν και καμια εξυπηρετηση εδω Ελλαδα. Και αυτο δεν εχει να κανει μονο με τηλεωρασεις . Πλεον εγω Παρακαλώ να φευγουν εξωτερικο . Φαντασου χρειάστηκα service σε μια συσκευη κουζινας. Την παρελαβαν σε 2 μερες, Εφυγε Γαλλια με ενημερωναν με Mail συνέχεια και ηρθε πισω φτιαγμενη σε 1 βδομαδα και μαλιστα με επιστολη που εγραφε συγνωμη για την ταλαιπωρία . Εδω ελλαδα Μονο ξυλο δεν τρωμε οταν παιρνουμε να ρωτησουμε .

Username
christos.kokonoglou

Εγώ πάντως πριν μια 6ετια είχα πολύ καλή αντιμετωπίσει. Τότε την είχε ο μανωλοπουλος Κ είχα την προβληματική σειρά την 960ν βέβαια μέσα στην εγγύηση ,το πρόβλημα άσχετα στο τέλος που έγινε αντικαταστάση.ο καιρός αναμονής ήταν το πολύ 7 εργάσιμες Κ μου φέρνανε Κ άλλη τηλεόραση στον χρόνο αναμονής αυτής.εσυ για τι χρόνο μιλάς Κ για ποιο λόγο η εξυπηρέτηση δεν ήταν σωστή για να μαθαίνουμε Κ εμείς που θέλουμε να πάρουμε lg

1 Comment

Tripokaridos/Head-fi

Καμια απάντηση απο LG Hellas στα mail μου . Μετα απο τηλ. Καμια ενημέρωση . Σερβις Μανωλοπουλος ενημέρωση μονο και εφοσον επερνα εγω τηλ , 2 μηνες χωρις TV . Αποτέλεσμα την πειρα πίσω οπως την έστειλα με προβλημα.
LG UK άμεση απαντηση ειδαν προβλημα μεσο βιντεο το γνώριζαν μου ειπαν οτι εκει γινεται επισκευη στον πελατη μιας και ειναι 8 βιδες υπόθεση ομως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μιας και ειμαι Ελλαδα .
Ολα αυτα καταγεγραμμένα σαφώς.
Λατρεύω LG κινητα τηλεοράσεις ψυγειο πλυντήριο τα παντα που εχω ειναι LG. Απλα γνωρίζω οτι το Service LG Hellas ειναι τριτοκοσμικό.
Για να σου δωσω να καταλάβεις ελαττωματικό κινητό πειρα τηλ LG Hong Kong το ειχα αγορασει απο εκει... Σε μια βδομαδα εφυγε και ηρθε πισω φτιαγμενο χωρις μα και μου.
Δεν λεω οτι δεν υπάρχουν και ευχαριστημένοι πελάτες σιγουρα απλα ειναι ελάχιστοι.
Άλλωστε μια απλη αναζητηση στο Google LG HELLAS δείχνει κρητικές που ειναι υπερβολικά χαμηλές οποτε σιγουρα κατι κανουν λάθος . Δεν εχει να κανει με εμενα μόνο.

Username