Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
BOUS_GR_GAMES

Να ρωτήσω για gaming με βαριά παιχνίδια είναι καλός επεξεργαστής (θα βάλω κάρτα γραφικών GTX 1050 Ti 4gb και μια οχταρα ram μετα θα βάλω και άλλη μια οχταρα) θα είναι καλος

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

kvlantis

Μια χαρά είναι ο επεξεργαστής, αλλά θα σου πρότεινα να δεις και τον i3-10100F που είναι πιο πρόσφατος με 4-core/8-thread και είναι στα ίδια λεφτά περίπου.

2 Σχόλια

BOUS_GR_GAMES

Ok ευχαριστώ αλλά θέλω να ρωτήσω επισης αυτό:αν βάλω σε αυτόν και στον άλλον μια κάρτα γραφικών gtx 1050 ti θα έχει καλύτερα γραφικά από το ps4 η χειρότερα ?

kvlantis

Κοίτα να δεις, οι δυνατοί υπολογιστές πάντα θα έχουν καλύτερη εμπειρία gaming (fps, ανάλυση, γραφικά, επεξεργαστικη ισχύς) από την οποιαδήποτε κονσόλα της αγοράς, οπότε δεν τίθεται θέμα πάνω σε αυτό.
Από 'κει και έπειτα, στο θέμα της gtx 1050ti, θα είσαι οκ στα περισσότερα παιχνίδια και με αναλύσεις μέχρι 1080p. Αλλά έχε κατά νου ότι η συγκεκριμένη κάρτα είναι ήδη τριών χρόνων και κάπως ξεπερασμένη. Για κάνα δυο χρόνια ακόμη θα είσαι καλά με αυτή την κάρτα, όχι όμως για παραπάνω. Καταλαβαίνω πως η εποχή είναι η χειρότερη δυνατή για αγορά καινούριας κάρτας, αλλά αν δεν "καίγεσαι" ιδιαίτερα, θα σου έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή να πέσουν οι τιμές και να δεις καμιά gtx 1660 super ή καμιά rx 580.

Όνομα χρήστη