What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

2 Replies

zo.andreas

Το socket θα είναι ίδιο δηλαδή AM4 στους 4000g Renoir. Το deskmini είναι chipset-less δηλαδή όλα συνδέονται σχεδόν απευθείας στον APU οπότε είναι πολύ πιθανό με ένα BIOS update να είναι συμβατό. Δεν έχει βγει κάτι απίσημο ακόμα αλλά ελπίζω η ASRock να το στηρίξει το προϊόν γιατί είναι ότι πιο οικονομικό και βολικό σε σύγκριση με λάπτοπ. Και με τους παλιούς APU αξίζει πολύ πάντως. Εγώ το έφτιαξα το προηγούμενο μήνα με 2400g και σηκώνει πολύ άνετα 3d modeling/CAD. Δε πιστεύω η νέα γενιά να απέχει πάρα πολύ καθώς η κατανάλωση θα πρέπει να μείνει σχεδόν ίδια.

2 Comments

dimitris1445264994

λοιπον επικοινωνησα με Asrock.. τα νεα δεν ειναι καλά ΔΕΝ θα υποστηρίξει τελικά τους νέους APU ορίστε και η απάντηση του email, επισης μου ειπαν σε δευτερη ερωτηση που τους εκανα οτι λογικα θα βγαλουν ένα καινουργιο deskmini για τους νεους APU . Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα αν και ο 3400G είναι πραγματικά θηρίο δεν θα με χαλούσε να μπορούσα να αναβαθμίσω σε 8 πυρήνες που θα έχουν οι νέοι APU και 20-30% καλύτερα γραφικά.

Hello,

Initially AMD said that 4xxx series processors would be supported only with X570, B550 and A520 chipset. Recently they announced that it will be possible with X470 and B450 chipset as well. But not with the even older X370, B350, A320 and A300 chipset. So unfortunately DeskMini A300 will not be able to support 4xxx series.

Kind regards,
ASRock Support

και εδώ ειναι η απάντηση σχετικά με το αν θα κυκλοφορήσει νέο deskmini για τους νέους APU

That is what I personally expect. Something with A500/A520 chipset. But I do not know when it might be launched..

Kind regards,

ASRock Support

zo.andreas

Μα δεν εχει να κανει με chipset support απο τη στιγμή που δεν εχει chipset.

Οπως και να εχει, οι renoir θα είναι τα ιδια πράγματα οσον αφορα τα γραφικά με βαση αυτα που λένε, οπότε προσωπικά η μεγαλύτερη ταχύτητα και οι περισσότεροι πυρήνες δε μου χρησιμεύουν καπου, ειναι ηδη αρκετό, ιδιαίτερα για μένα που το ήθελα για budget.

Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση!

Username
Username