Παιδιά κάποια κριτική για την συγκεκριμένη τηλεόραση. Τώρα π είναι και Black Friday
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
5 Απαντήσεις
Φίλε, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις πρωί Παρασκευής και να πας με σειρά Κωτσόβολο, Public, Media και Πλαίσιο και να δεις επιτόπου και να κάνεις παζάρι επιτόπου. Στο λέω επειδή το έχω δει να γίνεται. Εγώ αυτό θα κάνω, μόνο που έχω βάλει στο μάτι την C9.. ????
ΤΟ PUBLIC THN ΕΧΕΙ 1199 ΜΕ 5 χρονια εγγυηση
Υπάρχουν πολλά καλά reviews στο εξωτερικό πχ https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b9-oled , ίσως η καλύτερη τηλεόραση του 2019.
4 Σχόλια
Παζάρια στην Black Friday? Και ψέματα να λένε ότι από 2699 πήγε στα 1199, πως θα την κατεβάσουν κι άλλο?
Μην βλέπεις την τιμή "προ έκπτωσης" - μούφα είναι. Μπορείς να δεις την διακύμανση της τιμής στα σαϊτ σύγκρισης (σκρουτζ και μπεστπραις). Πάντως, επειδή παρακολουθώ και ψάχνω εδώ και μήνες για lg oled, τα 1200 είναι η χαμηλότερη που θυμάμαι για B9.. Μακάρι να πάει κάπου εκεί και η C9 (μηδαμινή διαφορά με B9 λόγω επεξεργαστή και ήχου). Θέλω να πω, εγώ στη θέση σου αν η διαφορά παίξει κάτω από 100 ευρώ εκείνες τις μέρες - θα προτιμούσα την C9
Καλησπέρα την πήρα σήμερα από plaisio βενιζέλου Θεσσαλονίκη με δυνατότητα 48 άτοκων δόσεων. Όταν τους είπα ότι το public στην ίδια τιμή δίνει και εγγύηση 5 ετών, ενώ την είχα 149€ μου την έκαναν δώρο στην ίδια τιμή.
Έκανα παζάρι στον Κωτσόβολο, δεν έπεσε σε τιμη, τους είπα για τα 5 χρόνια εγγύηση που δίνει το public, και μου έδωσαν και αυτοί 5 χρονια με zero pixel guarantee μάλιστα. Οπότε άφοβα το burn in. Και δώρο μεταφορικά προφανώς και βάση τοίχου!