Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kaniosleon

Παιδιά κάποια κριτική για την συγκεκριμένη τηλεόραση. Τώρα π είναι και Black Friday

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

kostas_y

Φίλε, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις πρωί Παρασκευής και να πας με σειρά Κωτσόβολο, Public, Media και Πλαίσιο και να δεις επιτόπου και να κάνεις παζάρι επιτόπου. Στο λέω επειδή το έχω δει να γίνεται. Εγώ αυτό θα κάνω, μόνο που έχω βάλει στο μάτι την C9.. ????

4 Σχόλια

Kaniosleon

Παζάρια στην Black Friday? Και ψέματα να λένε ότι από 2699 πήγε στα 1199, πως θα την κατεβάσουν κι άλλο?

kostas_y

Μην βλέπεις την τιμή "προ έκπτωσης" - μούφα είναι. Μπορείς να δεις την διακύμανση της τιμής στα σαϊτ σύγκρισης (σκρουτζ και μπεστπραις). Πάντως, επειδή παρακολουθώ και ψάχνω εδώ και μήνες για lg oled, τα 1200 είναι η χαμηλότερη που θυμάμαι για B9.. Μακάρι να πάει κάπου εκεί και η C9 (μηδαμινή διαφορά με B9 λόγω επεξεργαστή και ήχου). Θέλω να πω, εγώ στη θέση σου αν η διαφορά παίξει κάτω από 100 ευρώ εκείνες τις μέρες - θα προτιμούσα την C9

gioafe

Καλησπέρα την πήρα σήμερα από plaisio βενιζέλου Θεσσαλονίκη με δυνατότητα 48 άτοκων δόσεων. Όταν τους είπα ότι το public στην ίδια τιμή δίνει και εγγύηση 5 ετών, ενώ την είχα 149€ μου την έκαναν δώρο στην ίδια τιμή.

akkilas13

Έκανα παζάρι στον Κωτσόβολο, δεν έπεσε σε τιμη, τους είπα για τα 5 χρόνια εγγύηση που δίνει το public, και μου έδωσαν και αυτοί 5 χρονια με zero pixel guarantee μάλιστα. Οπότε άφοβα το burn in. Και δώρο μεταφορικά προφανώς και βάση τοίχου!

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
j.holis13

Η εικόνα της είναι η καλύτερη δυνατή, όπου και να διαβάσεις κριτικές αυτό λένε.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη

2 Σχόλια

Kaniosleon

Ναι από εκεί θα την πάρω λογικά. Απλά ήθελα να μάθω αν αξίζει. Γτ είναι αρκετά λεφτά

gioafe

Την πήρα σήμερα από το πλαίσιο Βενιζέλου Θεσσαλονίκη με 1199€ και δυνατότητα μέχρι 48 άτοκων δόσεων. Όταν τους είπα ότι στο public την έχουν στην ίδια τιμή με εγγύηση 5 ετών μου την έδωσαν και εμένα δωρεάν από 149€ που την είχαν.

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη