Καλησπέρα παιδιά,πόσα περίπου ml αντιστοιχούν σε έναν μονό espresso και πόσα σε έναν διπλό αντίστοιχα ????
Ευχαριστώ.
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Καλησπέρα παιδιά,πόσα περίπου ml αντιστοιχούν σε έναν μονό espresso και πόσα σε έναν διπλό αντίστοιχα ????
Ευχαριστώ.
1 Răspuns
3 Comentarii
Να σαι καλά λεβέντη ευχαριστώ πολύ.....Τελευταία ερώτηση,τι προτείνεις από θέμα ψιλοκομμένου καφέ ???? Προσωπική άποψη πάντα
Καλημέρα...έχω χρησιμοποιώ Hausbrandt Academia...κομμένος στο 1,5 από καφεκοπτείο με αναλογία 1:2,5 και εκχύλιση στα 25 secs...πιο πριν χρησιμοποιούσα τον illy του σουπερμάρκετ...αλλά αν πειραματιστείτε με ποικιλίες καφέ και έχετε υπομονή, θα βρείτε σίγουρα κάτι που σας ικανοποιεί...
Να σε ρωτήσω κι εγω κατι φιλε μου μιας κα απο οτι εχω δει δειχνεις να το κατεχεις το θεμα. Εχω παρει και εγω τη μηχανή αλλα ακομα ψάχνομαι . Εχω ψιλομπερδευτει . Η προθέρμανση που λες ότι χρειάζεται 5 λεπτά , απο πότε ξεκινάς το μετρημα. Οταν αναψει το πρασινο φωτάκι ; Εγω που το μέτρησα αφου ανάψει το πρασινο δε φτανει τα πέντε λεπτα , σβήνει. Επίσης και με την εκχύλιση δεν εχω καταλάβει ακριβώς. Τα 25 δευτερόλεπτα τα μετρας με το που πατησεις το κουμπί ή οταν ξεκινάει να βγαζει καφέ. Και στις 2 περιπτώσεις πριν τα 25 δευτερόλεπτα κλείνει το πρασινο φωτάκι και σύμφωνα με τις οδηγίες της μηχανης δε θα πρέπει να γίνεται εκχύλιση του καφε αν δεν είναι αναμμένο το πράσινο, οποτε εγω το κλείνω. Αν μπορείς να μου πεις βημα βημα τι κάνουμε γτ δεν μπορω να καταλάβω ακριβως. Πληροφοριακα εχω παρει jacobs απο σουπερμάρκετ . Συγγνώμη για το τεράστιο σχολιο