Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kostas_Papanikolaou94

Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς για ποιο λόγο οι παίχτες μου χάνουν όλη την ενέργεια τους πριν βγει το ημηχρονο? Φοβαμε μην έχω κάνει καμιά πατατα στις ρυθμίσεις αθελα μοθ

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

polixronis1979

Αδερφε απλώς έχεις βάλει στο σύστημα constant pressure δηλαδή σύστημα με μεγάλη πίεση στον αντίπαλο και έτσι οι παίκτες χάνουν γρήγορα το σταμινα τους

Όνομα χρήστη
kalliatakis21

Καλησπέρα το stamina παίζει σημαντικό ρόλο Εκεί που είναι τα tactics δες στο σύστημα που παίζεις το πρεσάρισμα τις ομάδας εάν το έχεις βάλει πολύ υψηλά είναι λογικό να πέφτει γρήγορα το stamina ενός παίκτη ακόμα και 70·80 να έχει.
Παίζει σημασία και η ψυχολογία τις ομάδας γενικά στο να μην παίζουν καλά η παίκτες Η να τρέχουν το ίδιο

2 Σχόλια

Kostas_Papanikolaou94

Αδερφε μου ευχαριστώ για το κόπο σου να μου απαντήσεις ,Τσεκαρα τα tactics αλλά τζιφος η δουλειά ..Είμαι στη τέταρτη σεζόν λίγο πριν το φινάλε και έχω ξενερώσει τη ζωή μου.η ψυχολογία της ομάδας είναι καλή και τους παιχτες προσπαθώ να τους έχω φρέσκους με το rotasion, οπότε άλλου είναι το θέμα .τόσα χρόνια παίζω fifa πρώτη φορά μου συμβενει κάτι τέτοιο

kalliatakis21

Τσέκαρε να είναι στο possession η balance η επίθεση και όχι fast building εάν δεν έχεις παίκτες με καλό stamina Επίσης μην πατάς το τρέξιμο συνέχεια Προσπάθησε να μαρκάρεις με υπομονή Και όχι με πίεση συνέχεια στην άμυνα Επίσης τον επιθετικό και έναν από το κέντρο ρύθμισε τον να μην γυρνάει καθόλου πίσω.

Όνομα χρήστη