La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Manos_Kalfas

Ατμίζω εδώ και 12 χρόνια. Με τις αντιστάσεις δεν είχα ποτέ πρόβλημα τα τελευταία 2 χρόνια έχω το mod Pico stick 25 με Tank Zenith 4 ml .Τους 2 τελευταίους 2 μήνες κάθε 2 μέρες το πολύ θέλω νέα αντίσταση. την Innokin Zenith 0.5. Την άλλαξα με την 0,8 το ίδιο σκηνικό και μάλιστα η μία μου κάηκε σε μία μέρα. Ρώτησα πολλά καταστήματα κανένας δεν ήξερε τι φταίει. Άλλαξα mod Vaporesso Swag2 Πάλι τα ίδια. Η αναπλήρωση είναι 50/50 και τα watt μου είναι 16-17 και ομολογώ το έχω πιπίλα.Βρίσκομαι σε απόγνωση τι μπορεί να φταίει ;;;

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

eleytheria_laftsidou

Καλησπέρα. Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα... δοκίμασα τα πάντα... τελικά κατέληξα οτι το μοτακι ( ή όπως λέγεται αυτό που μπαίνει μέσα η μπαταρία) είχε φάει πολλές τούμπες και πρέπει να κουνήθηκαν μέσα τα καλωδία... επίσης κάποια υγρά είναι πολύ βρώμικα και ενισχύουν το πρόβλημα. Μόλις άλλαξα μοτάκι, όλα λύθηκαν. Κι εγώ πιπίλα το έχω, αλλά τώρα αλλάζω αντίσταση κάθε 10 μέρες... ελπίζω να βοήθησα. :)

1 Comentariu

Manos_Kalfas

Ευχαριστώ για την βοήθεια. 10 μέρες ;; τώρα τελευταία βλέπω αυξήθηκαν οι μέρες. Μου κρατάει 3 μέρες. Πάντως σας ευχαριστώ !!!

Nume de utilizator
Stam.G

Καλησπέρα αρχίζω απο τα βασικά για να βρούμε μια λύση,
περα απο το καλο ποτισμα με υγρο της αντιστασης (λόγο οτι εχει πολυ μικρες τρυπες δεν ποτιζει αμεσως) πριν την χρήση, θα πρότεινα και να την ξεκινάτε με τα λιγοτερα watt που προτεινονται πανω στην αντισταση και ανεβαζετε αργοτερα σταδιακά ωστε να στρωσει σωστα η αντισταση, επισης θα προτεινα την επιλογη eco στο μοντακι διοτι δεν ανεβαζει αποτομα ρευματα σε αντιθεση με το pulse αλλα κανει μια καμπυλη και δεν ζοριζει την αντισταση, το μοντ αυτο εχει φτιαχτει κυριως με τις προδιαγραφες του ατμοποιητη skrr που θελει πολυ δυνατα ρευματα για αυτο λεω και χαμηλα στα watt, ελπιζω να βοήθησα.

1 Comentariu

Manos_Kalfas

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια το έβαλα από τώρα στο eco το είχα στο pulse και την αντίσταση την ποτίζω καλά και αφήνω να περάσει κανένα τέταρτο πριν την τζούρα και πάλι ευχαριστώ.

Nume de utilizator