Πιστεύετε οτι αξιζει να πάρω το cod black ops 2 ?εμενα μου αρέσει μονο το mode με τα ζόμπι και λιγο το campaign...αρα θα ηταν μια καλη αγορά?
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Πιστεύετε οτι αξιζει να πάρω το cod black ops 2 ?εμενα μου αρέσει μονο το mode με τα ζόμπι και λιγο το campaign...αρα θα ηταν μια καλη αγορά?
1 Răspuns
Το δυνατό σημείο στα Call of Duty Black Ops είναι κυρίως το multiplayer κομμάτι, γιατί μαζεύει πολλούς παίκτες online. Το single player campaign του Black Ops 2 είναι συμπαθητικό και με αρκετή κινηματογραφική δράση, αλλά αρκετά μικρό σε διάρκεια και κάπως μέτριο τερματισμό. Ωστόσο εάν παίξεις όλα τα mission challenges και ψάξεις τα διάφορα μυστικά μπορεί να σε φτάσει και στις 8-10 ώρες. Από το Zombies mode πολύ καλό είναι το survival co-op.
Γενικά δεν είναι κακό παιχνίδι αν σου αρέσουν τα FPS (αν και το Battlefield για εμένα είναι πιο ωραίο). Άρα εάν το βρεις γύρω στα 20 - 25 ευρώ αξίζει σαν αγορά, αλλά εγώ δεν θα έδινα παραπάνω.
3 Comentarii
Σκέφτομαι οτι θα ηταν καλύτερο να μην το αγοράσω γτ το campaign κ το multiplayer δεν μου αρέσουν...οποτε μονο για το ζόμπι mode δν θα άξιζε να δώσω 22€....χίλιες φορές να ψάξω για κάποιο άλλο παιχνιδι ή ακομα κ να κρατήσω τα χρήματα μου
Είναι καθαρά δικό σου θέμα. Επίσης πολύ καλό με zombies αν θες να ρίξεις μια ματιά είναι και το Undead Nightmare του Red Dead Redemption, το οποίο είναι κορυφαίο παιχνίδι. Σε πολύ καλή τιμή η GOTY https://www.skroutz.gr/s/390317/Red-Dead-Redemption-Game-of-the-Year-Edition-PS3.html
ναι αλλα αν αλλαξεις κατι σε μια αποστολη αλλαζει ολο το campaign αν και μικρο αξιζει.