Χρόνια Πολλά Η Asus ROG Strix X570-E Gaming ΕΙΝΑΙ Συμβατή ΜΕ ΤΟΝ AMD Ryzen 9 5900X Box
Επίσης ΤΟ PC ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗ
Επίσης ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
ΤΟ ΚΟΥΤΙ-Asus ROG Strix Helios
Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ-AMD Ryzen 9 5900X Box
Η GPU Asus GeForce RTX 2080 Super 8GB ROG Strix Advanced H Asus GeForce RTX 3080 10GB ROG Strix OC
Η ΨΥΚΤΡΑ-NZXT Kraken X73
Η SSD-Patriot Viper Gaming VPR100 RGB 2TB
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ AMD Ryzen 9 5900X Box Ή Intel Core i9-10900K Box ΤΗ ΠΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ
ΤΟ ΚΟΥΤΙ-Asus ROG Strix Helios
Η ΜΗΤΡΙΚΗ-Asus Rog Maximus XII Hero WIFI
Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ-Intel Core i9-10900K Box
Η GPU Asus GeForce RTX 2080 Super 8GB ROG Strix Advanced H Asus GeForce RTX 3080 10GB ROG Strix OC
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΥΔΡΟΨΥΞΗ
Η SSD-Patriot Viper Gaming VPR100 RGB 2TB
3 Comentarii
Ευχαριστώ φίλε. τι εχεις να μου προτεινεισ στο pc γενικα
Να είσαι καλά. Θα σου πρότεινα ανάλογα με το budget σου, να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς με βάση αυτό, ενα καλό κουτί που να έχει επαρκές air flow, 7 ανεμιστηρες 120αριδες για να βοηθήσεις την ψύξη και την ροή αέρα ακόμα περισσότερο και μια καλή ψήκτρα για τον επεξεργαστή αυτόν. Πχ μια CoolerMaster MasterLiquid 360R All In One νομίζω είναι ιδανική.
Και επειδή γλυτώνεις τον όγκο που έχει μια αερόψυκτη έχεις και καλύτερο air flow αφού η ΑΙΟ δεν καταναλώνει χώρο με όγκο όπως μια αερόψυκτη.
Τέλος παρε RAM τουλάχιστον στα 3200MHz πχ τις G. Skill Trident Z Neo RGB και τουλάχιστον 16GB (2x8) για να παίζεις σε Dual Channel και τέλος έναν καλό NVMe 2 SSD να φορτώσεις εκεί τα Windows. Και αν σε παίρνει άλλον έναν για να βάλεις και τα παιχνίδια εκεί να έχεις αρκετά γρηγορότερο loading.
Η μητρική εξάλλου παίρνει μέχρι και 2 M2.
Για κάρτα γραφικών τώρα είναι θέμα τι απαιτήσεις έχεις και αν στοχεύεις σε 1080, 2Κ η 4Κ παιχνίδι. Σίγουρα θα σου πρότεινα όμως μια με τουλάχιστον 8GB RAM. Για "φθηνότερη" budget θα μπορούσες και σε 3060 Ti να πας η οποία βγαίνει με 12GB ram αλλα δυστυχώς την ώρα αυτή οι τιμές όλες των καρτών είναι σε παράλογα επίπεδα.
Τέλος για τον CPU παρε μια καλή παστα απαγωγής θερμότητας. Πχ CoolerMaster MasterGel Maker η την Noctua NT-H2.
Ευχαριστωω φιλε λογικα αυτο θα κανω