Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Giorgos_Pertesis

Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη μητρική κάρτα και να κουμπώσω τον επεξεργαστεί AMD Ryzen 7 3700x Zen2 που έχω στην κατοχή μου. Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν η συγκεκιρμένη μητρική είναι συμβατή με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή;
Στα specs της μητρικής αναγράφεται ότι υποστηρίζει επεξεργαστή έως ryzen γενιάς 5. Εάν η συγκεκριμένη μητρική δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή μου, ποια μητρική άλλη θα μου προτείνατε;
Ευχαριστώ

Benutzername

1 Antwort

Ero Sennin

Γεια σου Γιώργο. Φυσικά και υποστηρίζει. Σκέψου οτι στην ίδια είχα δοκκμασι5 Ryzen 2700x για να κάνω BIOS update ωστε να υποστηρίξει τον 5950x και δούλεψε κανονικά. Οπότε με 3700x δεν θα έχεις κανένα θέμα. Σκέψου ότι στην συσκευασία γράφει ήδη Ryzen 3000 Ready και οι τελευταίες και Ryzen 5000 Ready.

Δεν ήξερα τότε ότι είχε από πίσω την υποδοχή USB BIOS και το κουμπί BIOS Flash Back όπου μπορείς να κάνεις απευθείας το BIOS update ενώ ο υπολογιστής είναι απενεργοποιημένος αλλά με το τροφοδοτικό ενεργό να δίνει ρεύμα. Οπότε προχώρα άφοβα δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Αν σε ενδιαφέρει και ο ήχος η συγκεκριμένη έχει καθαρό 8 κάναλο ήχο και όχι απλά 7.1.

2 Kommentare

Benutzername